Ruotsinkielinen asiakaspalvelutyöntekijä Tampereelle / kesätyö
Edututor Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Verkkokauppa kasvaa ja me kasvamme sen mukana. Rekrytoimme jatkuvasti uusia ammattilaisia ja osaajia osaksi BHG Finlandin verkkokauppoja. Meillä pääset työskentelemään tavarantoimittaja- tai asiakasrajapinnassa sekä verkkokaupan taustalla erilaisissa asiantuntijatehtävissä. 

Haemme nyt joukkoomme Ruotsinkielistä Asiakaspalvelutyöntekijää Tampereelle (Edututor Oy)

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme sähköposti-, chat ja puheluyhteydenottoihin. Otat vastaan heidän palautteet, tiedustelut tai ongelmat, ja etsit mahdollisimman pian hyvän vastauksen tai ratkaisun. Olet päivittäin yhteydessä tavarantoimittajiimme sekä kuljetuskumppaneihimme. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisesti oman tiimin, myynnin, tuotehallinnan, markkinoinnin, talouden ja tuotepäälliköiden kanssa. Toimit linkkinä verkkokaupppatilauksen tehneen asiakkaan ja taustalla pyörivän organisaatiomme ja yhteistyökumppaneidemme välillä. Käytät työssäsi pääasiassa asiakaspalvelu- sekä tilaustenkäsittelyjärjestelmiä, puhelinta ja sähköpostia.  

Odotamme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja kommunikoit sujuvasti suomen- sekä ruotsinkielellä. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmistyyppien kanssa ja istut reippaaseen ja aktiiviseen asiakaspalvelutiimiimme. Asiakaspalvelutyöntekijänä sinun tulee olla sinnikäs, positiivinen ja osaat kääntää välillä vaikeankin asiakastilanteen positiiviseksi kokemukseksi. Iso osa asiakkaistamme on uudelleen verkkokauppaan palaavia asiakkaita ja olet merkittävässä roolissa varmistamassa, että näin on jatkossakin. Asiakas on meille tärkeä!   

Tarjoamme mielenkiintoisen, eläväisen ja haastavan työn suuren verkkokaupan kokeneessa ja taitavassa tiimissä. Työpiste on Kangasalan keskustassa ja palkkaus Kaupan työehtosopimuksen mukaan. Meidät tunnetaan joustavana ja hyvänä työnantajana! Etsimme niin kokoaikaisia kuin osa-aikaisia vakituisia ja määräaikaisia (kesätyö) työntekijöitä. Työajat vaihtelevat liukuvasti 6-18 välillä ma-pe. 

Tutustu meihin lisää ja lähetä helppo hakemus 7.3.2021 mennessä. Voit kysyä lisätietoja urasivuillamme chatin tai sähköpostiyhteydenoton kautta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot