Ruotsinkielinen asiakaspalvelija
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2021

Kesäsesongin lähestyessä on taas aika putsata kasvihuone tulevaa satoa varten ja terassi lakaistava aurinkoisia iltapäivähetkiä ajatellen. Pihapiiriin mahtuisi vielä suloinen huvimaja kesäiltojen grillihetkille, vai sopiisiko lasitettu ulkotila tähän paremmin? Mikäli kotipihan ja kesämökin viihtyvyys tuo sinulle hymyn huulille, saattaa meillä olla juuri sinulle sopiva asiakaspalvelijan työtehtävä tarjolla!

Asiakasyrityksemme Nordrum etsii tällä hetkellä aurinkoista asiakaspalvelijaa vakituiseen työhön pääkaupunkiseudulle. Nordrum Oy on Skånska Byggvaror AB:n tytäryhtiö Suomessa ja erikoistuu yli 50 vuoden kokemuksella lasiterraseihin, verantoihin ja kasvihuoneisiin, tarjoten käteviä rakennuspaketteja niin kotiin kuin mökillekin.

Työtehtävät pitävät sisällään puhelimitse ja sähköpostitse tapahtuvaa asiakaspalvelua koskien Nordrum Oy:n tuotteita, verkkokauppatilauksia, tarjouspyyntöjä, asennusohjeita ja palautteita. Työtä tehdään aluksi etätöinä, mutta syksyn 2021 aikana pääkaupunkiseudulle avataan Suomen ensimmäinen showroom, missä pääset myös esittelemään tuotteita asiakkaille vuodenajasta riippumatta.

Haemme tehtävään aurinkoista, asiakaspalveluhenkistä ja ulospäin suuntautunutta työntekijää, joka haluaa kehittää osaamistaan uusien tuotteiden parissa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvaa ruotsin ja suomen suullista ja kirjallista taitoa sekä tietotekniikan perusosaamista. Kesäsesongin aikana työssä saattaa esiintyä kiirettä, jonka myötä toivomme myös paineensietokykyä sekä taitoja toimia useiden työtehtävien kanssa samanaikaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1443453
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Helsinki