(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen asiakasneuvoja!
Nets Denmark A/S, Finnish Branch

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Innostutko ongelmien ratkomisesta ja asiakaspalvelusta? Kiinnostaako kokoaikainen työ finanssialalla kansainvälisessä työympäristössä? Puhutko lisäksi sujuvasti ruotsia? Jättebra, meillä saattaa olla työpaikka juuri sinulle!

Etsimme Netsille kahta ruotsia puhuvaa asiakasneuvojaa 12 kuukauden määräaikaisiin työsuhteisiin. Asiakasneuvojana tärkein tehtäväsi on erinomaisen asiakaspalvelun tuottaminen kauppiaille puhelimitse sekä sähköpostitse Contact Center-ympäristössä. Toimit lisäksi myös asiakastukena maksuliikennejärjestelmiin ja maksupäätteisiin liittyen.

Tarvitsemme asiakasneuvojia kokoaikaiseen ja 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa. Työskentely tapahtuu Netsin toimistolla, joka sijaitsee Helsingin Vallilassa. Työajat sijoittuvat ma-su klo 8-21 välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivottavasti mahdollisimman pian.

Miksi Nets?

Nets tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi sekä hyvän työilmapiirin, jossa arvostetaan ja luotetaan työntekijöihin. Koulutus tehtävään on kattava ja antaa sinulle hyvät lähtökohdat tarjota asiakkaillesi asiantuntevaa palvelua. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi tiimin tuen ja ympäristön, jossa arvostetaan ja luotetaan työntekijöihin.

Laita meille siis rohkeasti hakemusta viimeistään 14.4.2019, mutta aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Otamme vastaan hakemukset Baronan rekrytointijärjestelmämme kautta. Jos jokin jäi mietityttämään, niin soita rekrytoinnista vastaavalle Piia Laitilalle. Piian tavoitat parhaiten arkisin 9-11 välillä numerosta 050 506 5144.