(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielinen asiakasneuvoja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020
Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja, jolla on toimintaa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Virossa ja nyt myös euroopassa. Nets-konsernissa työskentelee kaikkiaan 2700 asiantuntijaa, joista reilu 500 Suomessa.


Etsimme yhteistyössä Netsinkanssa kahta joustavaa, reipasta ja vuorovaikutustaitoista asiakasneuvojaaruotsinkieliseen tiimiin Helsingin Vallilaan. Työsuhde on määräaikainen jakestää vuoden 2021 kesäkuun loppuun. Määräaikaisuudesta voi olla mahdollisuussiirtyä Netsin omille palkkalistoille tilanteen mukaan. Työt alkavatmahdollisimman pian. Kyseessä on kokoaikainen työ ja työaikasijoittuu arkisin klo 8-19 välille.

Tehtäviisi kuuluvat

Tärkein tehtäväsi onkauppiasasiakkaidemme erinomainen ja asiantunteva palveleminen puhelimitse jasähköpostilla tuotteisiimme liittyen Contact Center -ympäristössä.Kauppiaspalvelussa palvelet asiakasta kauppiaan tilitykseen, laskuihin,raportteihin liittyvissä kysymyksissä. Teknisessä tuessa puolestaan vastaatmaksupäätteiden teknisiin haasteisiin liittyvissä kysymyksissä. Valittavathenkilöt perehdytetään huolellisesti molempiin tehtäväkokonaisuuksiin.

Toivomme sinulta

Erinomaista asiakaspalvelutaitoatai -potentiaalia. Tärkeintä on palvelu- ja ratkaisuhakuinen asenteesiasiakaspalvelutehtäviä kohtaan. Erinomaisen ruotsin kielen taidon lisäksitehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin kielen osaamista. Hyväpaineensietokyky, luontainen innokkuus palvella asiakasta ja nopea oppimiskykyovat tiivistettynä menestyksen avaimia tässä työtehtävässä. 

Tarjoamme sinulle 

Loistavan mahdollisuudentyöskennellä kansainvälisessä yrityksessä osana asiantuntevaa jamenestyksekästä tiimiä yhteen henkeen puhaltavassa työilmapiirissä. Työ onitsenäistä, mutta osaavan ja auttavaisen tiimin tuki on aina lähelläsi.Yrityksessä vallitsee avoin yrityskulttuuri ja vahva yhteishenki. Tiimissäarvojamme ovat reiluus ja tasapuolisuus. Autamme toisiamme sekä tartummetoimeen rohkeasti ja jämäkästi. Panostamme erityisesti huolelliseenperehdytykseen sekä jatkuvaan kehittymiseen työtehtävän sisällä. Tästätehtävästä saa kattavan ymmärryksen Netsin toiminnasta, ja näemmekin senvahvana etuna yrityksessä etenemiselle. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haepaikkaa pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuajalla.

Lisätietojatehtävästä ja hakuprosessista antaaEilakaislalla Anna Nikkinen, puh. 040 5671234.

Lähetähakemuksesi ansioluetteloineen japalkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 25.11.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävättäytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Tarkastamme luottotiedotvalittavilta henkilöiltä.