(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielentaitoisia päiväkotiapulaisia ja lastenhoitajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Haluatko tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä osana hyviä ja kannustavia työyhteisöjä? Etsimme nyt keikkailevia ruotsin kielen taitoisia PÄIVÄKOTIAPULAISIA JA LASTENHOITAJIA asiakkaillemme yksityisiin päiväkoteihin Espooseen.

Millaista on työ asiakkaidemme päiväkodeissa?

Tarjoamme sinulle avoimia työvuoroja asiakkaidemme kohteista. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 07 – 17 välille ja työstä maksetaan TES:in mukainen palkka. Voit ottaa vuoroja vastaan aikataulujesi mukaan ja sovittaa työn arkeesi juuri haluamallasi tavalla. Keikkatyön suurin etu on ehdottomasti monipuolisuus ja mahdollisuus tehdä töitä juuri sinulle sopivana aikana!

Työkohteinasi ovat laadukkaat, virikkeelliset ja vastuulliset yksityiset päiväkodit ympäri pääkaupunkiseutua. Asiakkaidemme päiväkodeissa lapsiin keskitytään aidosti välittäen. Päiväkotien työyhteisöt ovat toimivia ja tiimit kannustavia. Lastenhoitajana ohjaat päivän toimintaa, olet läsnä lapsille ja heittäydyt rohkeasti mukaan päiväkotiympäristölle tyypillisiin vaihteleviin tilanteisiin.

Päiväkotiapulaisella on tärkeä rooli päiväkotien arjen sujuvuuden takaamisessa. Tehtävässä pääset avustamaan ruokahuollossa, päiväkodin siisteydestä huolehtimisessa sekä lapsiryhmässä toimimisessa.

Millaisia työntekijöitä etsimme?

• Olemme ylpeitä siitä, että keikkalaisemme ovat iloisia ja positiivisella asenteella varustettuja, oma-aloitteisia työskentelijöitä
• Lastenhoitajillamme on aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta tai sopiva alan koulutus sekä sujuva ruotsin kielen taito
• Päiväkotiapulaisen työssä katsomme  eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä sekä päiväkotiympäristössä toimimisesta
• Edellytämme lasten parissa työskenteleviltä rikostaustaotetta tai valmiutta sen hankkimiseen ennen työn aloitusta
• Hyvät vuorovaikutustaidot ja aito halu tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä takaavat viihtymisen työssä

Oletko uusi keikkaileva päiväkotiapulaisemme tai lastenhoitajamme? Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten täytä hakemus mahdollisimman pian.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.