(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielentaitoisia asiakasneuvojia Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Opset Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä.


Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja dynaamista yrityskulttuuria.


Haemme OP Yrityspankille asiakaspalvelukeskukseen Helsinkiin kahta


Ruotsinkielentaitoista asiakasneuvojaa


Asiakaspalvelukeskuksessa palvellaan asiakkaita monikanavaisesti, mutta pääasiallinen asiointikanava on puhelin.


Odotamme, että sinulla on positiivinen asenne ja teet työsi huolellisesti. Olet innokas oppimaan ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja omaat myös erinomaiset tiimitaidot. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta. Pystyt työskentelemään suomeksi ja ruotsiksi, englannin kielentaito katsotaan eduksi.


Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.


Tarjoamme tiimin tuen työssä onnistumiseen ja erinomaiset puitteet työskentelylle Helsingin Vallilassa.


Työllistyt Opset Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) ja määräaikaisesti niin, että työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Toinen työsuhteista solmitaan 30.9.2020 ja toinen 31.12.2020 saakka.


Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.5.2020. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/ruotsinkielentaitoinen-asiakasneuvoja-helsinkiin/


Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä opset.rekrytointi@op.fi


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.