(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielentaitoinen tuotevastaava järjestelmän käyttäjätukeen Consilia Solutions AB:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019
Kiinnostaako sinua vuorovaikutteinen työ tehtävässä, missä yhdistykset ovat asiakkaitasi? Consilia Solutions AB tarjoaa yhdistyksille sujuvia liiketoimintaprosesseja helpottaakseen yhdistysten hallinnollisia tehtäviä, kuten laskutusta ja jäsenrekisterin ylläpitoa. Etsimme nyt äitiysloman sijaisuuteen henkilöä työskentelemään Membra-järjestelmän käyttäjätuen, markkinointiviestinnän sekä erilaisten sisäisten kehitysprojektien tehtäviin. Mikäli olet ruotsin kielen taitoinen oma-aloitteinen työntekijä ja koet asiakkaiden auttamisen olevan sinulle luontaista, voit olla etsimämme henkilö! Lue tarkemmin tehtävästä alta ja hae siihen jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä avustat yhdistyksiä heidän Membra-järjestelmään liittyvissä ongelmissa. Käyttäjätuen tehtävien lisäksi pääset mukaan myynnin ja markkinoinnin tukitehtäviin sekä erilaisiin sisäisiin järjestelmäprojekteihin. Vaikka toimitkin asiakkaiden järjestelmän käyttäjätukena, ei sinulta edellytetä IT-taustaa, vaan etenkin sujuvia vuorovaikutustaitoja ja halukkuutta oppia! Järjestelmä on ottanut vaikutteita MS NAV:sta, joten mahdollinen kokemuksesi MS NAV-toiminnanohjausjärjestelmästä tukee sinua tässä tehtävässä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden työskennellä erinomaisessa asiakasrajapinnassa, jossa asiakkaiden kanssa kommunikointi ei tunnu työltä!
* Viihtyisän työyhteisön jossa nautitaan yhdessäolosta
* Hyvät työsuhde-edut sekä joustavat työajat

TYÖNKUVA

* Membra-järjestelmän käyttäjätuki yhdistyksille
* Sisäiset kehitysprojektit
* Markkinointiviestinnän ja myynnin tukitehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on:


* Jo asiakasrajapinnasta työkokemusta kerryttänyt henkilö
* Sujuvasti ruotsia puhuva
* Oma-aloitteinen ja rohkea


Eduksi lasketaan mikäli sinulla on kokemusta ja/tai ymmärrystä kirjanpidosta tai laskutuksesta. Myös ymmärrys toiminnanohjausjärjestelmistä ja mahdollinen kokemuksesi niissä tukemisesta nähdään hyödyksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Syksyllä 2019
* Kesto: Äitiysloman sijaisuus
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Consilia Solutions AB:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Consilia Solutions AB. Consilian toiminta on painottunut neljään alueeseen: Toiminnanohjausjärjestelmät, Pankki ja tietoturva, Jäsenrekisteri sekä E-palvelut ja tunnistaminen. Consilia toimii Ahvenanmaalla sekä Helsingissä.