(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielentaitoinen Service Desk -henkilö / Decens Oy
Decens Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Etsimme nyt asiakkaallemme Decens Oy:lle ruotsinkielentaitoista Service Desk-henkilöä!

Decens Oy:n toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä, Vaasan keskustassa. Työvuorot ovat arkipäivisin aikavälillä 6.00 – 22.00. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vk) ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Barona IT hoitaa tehtävän hakuprosessin ja valittu henkilö rekrytoituu suoraan Decens Oy:lle.

Työtehtäviin kuuluvat palvelupyyntöjen käsitteleminen, asennukset sekä tekninen tuki yritysasiakkaille puhelimen, etähallinnan ja sähköpostin avulla. Tarvittaessa tukipyyntöjä siirretään seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tarkoituksena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman pitkälti jo ensimmäisessä vaiheessa. Olethan siis taitava ongelmanratkaisija ja kiinnostunut kimuranteistakin pulmatilanteista. Työ edellyttää kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn ja halukkuutta kommunikoida asiakkaiden kanssa.

Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi IT-uran alkuvaiheessa olevalle reippaalle, luontevasti asiakasrajapinnassa toimivalle henkilölle, jolla on jo jonkin verran kokemusta IT-tuesta ja teknisten ongelmien ratkonnasta.

Tulet toimimaan tiimissä, joka antaa tukea yritysasiakkaille pääasiallisesti suomeksi, mutta odotamme sinulta myös ruotsinkielentaitoa.

Tehtävään toivomme:

• soveltuvaa IT-alan koulutusta tai alan olevia opintoja

• arvostamme aikaisempaa kokemusta seuraavista osa-alueista: O365, AD ja Mac-laitteista

• yleisiä ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti

• asiakaslähtöistä työskentelyotetta

• valmiutta toimia kiireisessäkin tilanteessa järjestelmällisesti ja pitkäjänteisesti

Decens Oy on tamperelainen IT-palveluita tuottava yhtiö, joka on kokonaan työntekijöidensä omistama. Työntekijöitä meillä on n. 70 ja toimipaikkoja viidellä eri paikkakunnalla. Panostamme hyvään palveluun ja asiakastyytyväisyytemme onkin erittäin korkea. Asiakkaiden lisäksi myös työntekijämme ovat tyytyväisiä - keskimääräinen työssäoloaika yrityksessämme on noin kuusi vuotta. Pyrimme jatkuvasti sitouttamaan työntekijöitämme tarjoamalla mahdollisuuksia kouluttautua ja kehittyä kannustavassa työympäristössä. Tarjoamamme työsuhde-etuudet ovat myös erittäin kilpailukykyisiä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian! Kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Jos jokin jäi vielä askarruttamaan sinua, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavalle HR-konsultille: Mikko Saari (040 7386 122).