(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielentaitoinen Service Desk Agent
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa voit yhdistää sekä ihmisten parissa työskentelyn ja tietotekniikan? Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja kimuranttien tietoteknisten ongelmien ratkomisesta? Pystytkö palvelemaan asiakkaita sekä suomen että ruotsin kielellä? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista!

Etsimme asiakkaallemme Stora Ensolle reippaan työnotteen omaavaa ja asiakaspalveluhenkistä Service Desk Agenttia monipuoliseen IT-tuen tehtävään Inkeroisiin. Kyseessä on 12kk:n määräaikainen työsuhde, jossa on optio myös jatkosta. Työsuhde on kokoaikainen (38h/vko). Työsuhteen virallisena työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy.

Service Desk Agentin työ pitää sisällään IT-palvelupyyntöjen vastaanottamista ja käsittelemistä, asennustehtäviä sekä teknistä asiakaspalvelua etähallinnan, puhelimen ja sähköpostin avulla. Tarvittaessa tukipyyntöjä siirretään seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta tarkoituksena on ratkaista ongelmatilanteet mahdollisimman pitkälti jo ensimmäisessä vaiheessa. Työtä tehdään arkipäivisin toimistoaikojen puitteissa (klo 6.30-17.00).

Toivomme sinulta jo hieman aikaisempaa kokemusta IT-alalta. Osaaminen voi olla hankittua niin työkokemuksen, työharjoittelun, koulutuksen tai harrastuneisuuden avulla. Viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä ja olet halukas työskentelemään yhteistyössä muiden tiimijäsenten kanssa. Olet oma-aloitteinen, tartut innokkaasti työtehtäviin ja haluat saattaa työtehtäväsi aina loppuun saakka. Toimit luontevasti ja ystävällisesti asiakkaiden kanssa ja osaat palvella heitä sujuvasti sekä suomen ja ruotsin kielellä.

Toivomme sinulta:

• soveltuvaa IT-alan tutkintoa tai alan opintoja

• kokemusta käyttäjähallinnasta (AD)

• Office-tuoteperheen hallintaa (2013, 2016 ja O365)

• positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta

• sujuvaa suomen- ja ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

• mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön

• mahdollisuuden hyödyntää työssäsi omia IT-taitojasi ja kehittää osaamistasi IT-alalla

• loistavan ja motivoivan tiimin työsi tueksi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä: Noora Partala (noora.partala@barona.fi / 040 558 4069).

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle