(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielentaitoinen palveluneuvoja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Oletko iloinen ja reipas asiakaspalvelija?  Haluatko työskennellä toimistoympäristössä?


Haemme Pasilaan RUOTSINKIELENTAITOISTA PALVELUNEUVOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työ on asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Asiakkaita palvellaan sekä suomen- että ruotsinkielellä. Työ sisältää asiakkaiden neuvomista esimerkiksi tilauksiin, laskutukseen tai tarjottavien palveluiden ominaisuuksiin liittyen. Tehtävä on osa-aikainen (tuntimäärä 20-37,5 h/vko). Työajat vaihtelevat arkisin klo 8-18 välillä ja lauantaisin klo 10-14 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Etsimme työntekijää noin 8 kk määräaikaiseen työsuhteeseen, mahdollisuus myös jatkoon.


Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä puhelimitse sekä myynnillistä otetta työhön. Myös äidinkielentasoinen suullinen ja kirjallinen suomen- ja ruotsinkielentaito on edellytys työn suoriutumisen kannalta.


Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn asiakkaamme nuorekkaassa Multiskill-tiimissä. Pääset tutustumaan moneen eri toimialaan palvelemalla eri toimeksiantajia. Tehtävässä on jatkuva koulutus, jotta pääset kasvamaan ja kehittymään asiakaspalvelun rautaiseksi ammattilaiseksi.

Täytä hakemuksesi 18.10.2018 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.