(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielentaitoinen lähitukihenkilö
Infocare Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Etsimme asiakkaallemme InfoCarelle ruotsinkielentaitoista lähitukihenkilöä osa-aikaiseen työsuhteeseen, joka kestää lokakuun 2020 loppuun. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja toimelias IT-alalta osaamista jo kerryttänyt osaaja, joka on kiinnostunut kehittymään alalla ja viihtyy hyvin asiakasrajapinnassa.

Tässä tehtävässä työnkuvaasi kuuluu tyypillisesti käyttäjien opastusta, käyttäjien erilaisten tietoteknisten ongelmien ratkomista sekä koneiden ja yhteyksien asentamista käyttökuntoon. Työskentely tapahtuu asiakasrajapinnassa, joten tehtävä edellyttää hyviä kommunikointivalmiuksia ruotsin, suomen ja englannin kielellä sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pidämme tärkeänä myös oma-aloitteisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti. Työ edellyttää B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Tehtävä tarjoaa haasteita kokeneemmallekin IT-tuen ammattilaiselle, joka haluaa syventää osaamistaan monipuolisten työtehtävien parissa.

Kyseessä on lokakuun 2020 loppuun saakka kestävä määräaikainen työsuhde. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työ on osa-aikainen, 22,5 - 37,5h/vko. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli:

  • Sinulla on soveltuva IT-alan koulutus tai vastaavaa työkokemusta teknisen tuen tehtävistä
  • Hallitset erinomaisesti Windows työasemaympäristön, erilaiset mobiilipäätelaitteet ja niiden käyttöjärjestelmät (iOS, Android)
  • Sinulla on kokemusta Active Directoryn hallinnasta
  • Omaat laaja-alaista osaamista IT-ympäristön ylläpidosta
  • Olet palveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen
  • Pystyt palvella asiakkaita ruotsiksi

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, joiden avulla voit syventää teknistä osaamistasi
  • Asiakasyrityksen vahvan osaamisen työsi tueksi

Käy lukemassa InfoCarella työskentelystä lisää tästä:

https://insights.barona.fi/infocarelle

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina.. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti, etäyhteyksiä hyödyntäen. Jos olet kiinnostunut paikasta, laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian ja liitä mukaan CV:si. Haastattelemme jo hakuaikana.