(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielentaitoinen asiakaspalvelija
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme ruotsinkielentaitoista asiakaspalvelijaa Länsi-Pasilaan.

Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköpostitse. Työtä on tarjolla 20-37,5 h/vko, ja työaika on maanantaista lauantaihin. Tehtävässä työllistyt osaksi isompaa tiimiä, jossa asiakkaita palvellaan sekä ruotsiksi että suomeksi. Työ on hektistä ja sopii henkilölle, joka pystyy pitämään monia asioita järjestyksessä samanaikaisesti!

Hakijan profiili

Luonteeltasi olet iloinen, haluat aidosti auttaa asiakasta ja sinulla on hyvä stressinsietokyky. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea sekä ruotsia, ja olet täysi-ikäinen. Myös hyvät tietotekniset taidot katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos sinulla on jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä numeroon 040 689 3200.

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.