(Poistunut julkaisusta)

Ruotsinkielen taitoinen korvausratkaisija ajoneuvovahinkoihin Helsinkiin tai Ouluun
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Oletko sinä asiakaspalvelusta innostuva tekijä, jolla on aito halu palvella asiakasta sujuvasti ja täydellä sydämellä? Etsimme nyt ajoneuvovahinko-osastolle Helsinkiin tai Ouluun tehokkaan työotteen omaavaa korvausratkaisijaa. Avoinna on nyt määräaikainen sijaisuus 28.2.2022 saakka.

Korvausratkaisijana olet osa Fennian ajoneuvovahinkotiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa ajoneuvovahinkoasiakkaiden erinomainen asiakaskokemus. Puhelinasiakaspalvelun lisäksi päiväsi koostuvat myös muiden palvelukanavien kautta tulevien vahinkoasioiden hoitamisesta. Tämän lisäksi teet yhteistyötä eri sidosryhmien, kuten autokorjaamoiden sekä vahinkotarkastuksen kanssa.

Hakijalta odotamme

Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu auttaa asiakasta ja löytää tämän tilanteeseen sopivin ratkaisu. Haemme motivoitunutta, oma-aloitteisuutta, ratkaisukeskeistä sekä iloista ja positiivista asennetta, jolla tuot hyvää energiaa tiimiimme ja siten teet yhteisöstämme entistäkin paremman paikan työskennellä.

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi kaupallisen alan opisto- tai amk-tutkinto) sekä sujuvaa suomen ja ruotsin kielen taitoa.  

Sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä meillä, kun osaat tehdä työtä ja päätöksiä itsenäisesti ja sinulla on halu ja kyky oppia uutta sekä myönteinen asenne asiakaspalveluun.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Meillä Fennialla pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Kattavan perehdytyksen lisäksi rohkaisemme työntekijöitämme jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja tarjoammekin aktiivisesti mahdollisuuksia lisäkoulutukseen. Näin mahdollistamme sinulle kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät.

Helsingin tiimissä tulet työskentelemään hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplan läheisyydessä Länsi-Pasilassa ja jos tulet Oulun tiimiin, meillä on viihtyisät toimitilat aivan Oulun keskustassa. Tiimeissä vallitsee hyvä yhteishenki ja mukava tekemisen meininki. Arkea sujuvoittavat liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Helsingissä palvelupäällikkö Panu Stromberger, puh 040-571 3973, jonka tavoitat keskiviikkona 24.2.2021 klo 12:00 - 14:00 ja keskiviikkona 3.3.2021 klo 12:00 -14:00.  Ouluun voit soitella palvelupäällikkö Kirsi Harrille, puh 040-357 5698, jonka tavoitat keskiviikkona 24.2. klo 9:00 – 11:00 ja torstaina 25.2. klo 12:00 – 14:00.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae tehtävää kuitenkin viimeistään perjantaina 5.3.2021.