(Poistunut julkaisusta)

Ruotsin kielen taitoisia asiakasneuvojia Vaasaan
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Haemme asiakkaallemme OP Vahinkovakuutuksen palveluihin Vaasaan


Ruotsin kielen taitoisia asiakasneuvojia


Tehtävät

Asiakasneuvojana sinulla on tärkeä rooli yritys- ja henkilöasiakkaiden asiakkuuksien hoitamisessa. Haluat hurmata ja yllättää asiakkaan kerta kerran jälkeen ja toimia vastuullisesti asiakkaan parhaaksi. Tehtävänäsi on kokonaisvaltainen asiakaspalvelu puhelimitse ja verkon kautta, monipuolinen vakuutustuotteiden myynti sekä kokonaistilanteen ja elinkaaren huomiointi.


Odotamme

Oletko työntekijänä aktiivinen, tavoitteellinen ja asiakaspalveluhenkinen, sekä koet myyntityön omaksesi? Kuuluuko iloinen asiakaspalveluasenteesi äänestäsi ja olet halukas palvelemaan asiakkaita sekä suomen että ruotsin kielellä? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot sekä omaksut nopeasti uusia asioita ja hallitset hyvin kokonaisuuksia? Mikäli tunnistit itsesi, olet etsimämme henkilö!


Toivomme Sinulta aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, positiivista asennetta sekä vahvoja IT- ja vuorovaikutustaitoja. Soveltuva koulutus sekä mahdollinen pankki- tai vakuutuspalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi.


Huomioithan, että pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi tulee olla kunnossa.


Tarjoamme 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän finanssimaailman eturivistä. Työt alkavat viimeistään 1.10.2018 ja työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassa olevaksi. Työtehtävä on kokoaikainen ja viikkotuntimäärä on 37,5h/vko. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 7.50 – 22.05 ja lauantaisin klo 9-17 aikavälille, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 18.9.2018


Tiedot

Haku päättyy: 18.9.2018
Työ alkaa: 1.10.2018, myös aiempi aloitusajankohta on mahdollinen 
Työsuhteen kesto: vakituinen tai määräaikainen, sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikainen, 37,5 h/vko
Toimeksiantaja: OP Vahinkovakuutuksen palvelut (Kepa)
Työpaikan sijainti: Vaasa
Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi, www.opset.fi
Hakulinkki: https://rekry.saima.fi/isshome/application_edit.html?did=4200&lang=fi&job_id=28673&jc=1


Vuonna 2001 perustettu Opset on OPn ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä tuottamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita toimisto- ja asiantuntijapalveluita niin finanssipalveluiden, terveydenhuollon kuin palvelukehityksenkin saralla.


Opset on täysin kotimainen ja vakavarainen yritys. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli lähes 34 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee yli 1000 toimisto- ja asiantuntijapalveluiden ammattilaista. Toimintakenttiä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena. Toimimme 6 pääpaikkakunnalla ja useilla muilla alueilla kautta Suomen.


Opset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys ja noudatamme alan reiluja käytäntöjä.