(Poistunut julkaisusta)

Ruotsin kielen taitoinen tekninen asiakasneuvoja Ifolorille
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Yrityksen liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee vakituisesti 65 henkilöä. Ifolor kuuluu kuudella markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. Lue lisää meistä: www.ifolor.fi

Haemme asiakkaallemme Ifolorille Teknistä Asiakasneuvojaa Keravalle.

Oletko oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen ja teknisistä asioista kiinnostunut asiakaspalvelija? Kommunikoitko sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi? Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on sinulle tärkeää ja kykenet ratkaisemaan asiakkaiden ongelmatilanteita tehokkaalla otteella. Työskenteletkö huolellisesti myös paineen alla ja sopeudut vaihteleviin työtehtäviin? Jos tunnistit itsesi näistä, kannattaa jatkaa lukemista!

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja haastavan tehtävän superkivassa tiimissä arvostetussa yrityksessä, Ifolorilla. Saat kattavan perehdytyksen työhösi. Tukenasi on mukava ja kannustava työyhteisö.  

Työtehtäväsi

Tässä tehtävässä vastaanotat asiakkaiden yhteydenottoja puhelimitse, chatissä, sähköpostilla sekä Facebookissa. Palvelet ja autat asiakkaita erilaisissa tilanteissa. Opastat asiakkaita eri tilauskanavien ja sovellusten käytössä sekä haastavissa teknisissä kysymyksissä.    

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja oma-aloitteinen persoona. Arvostamme, jos sinulla on tuntemusta erilaisista käyttöjärjestelmistä ja tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla. Asiakkaita palvellaan eri kanavissa Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan ja Tanskaan, joten hyvät kirjalliset viestintätaidot ja sujuva kommunikointi puhelimessa on erittäin tärkeää. Toivomme, että pärjäät palvelutilanteissa sekä suomen että ruotsin kielellä.  

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti ma – pe klo 8-17 välille pienellä joustolla. Työn aloitus on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Anne Viinamäki, anne.viinamaki@amiko.fi, p. 0504632649.