(Poistunut julkaisusta)

Ruotsin kielen taitoinen palveluneuvoja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2019

Ovatko asiakaspalvelutehtävät lähellä sydäntäsi ja luonnistuvatko ne sinulta myös ruotsin kielellä? Entä onko etsinnässä uusi työ? Hienoa, meillä on sinulle duuni!

Haemme asiakkaallamme Pasilaan RUOTSIN KIELEN TAITOISTA PALVELUNEUVOJAA.

Työ on asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse sekä taustatyönä tehtäviä toimistotöitä. Työ sisältää muun muassa asiakkaiden neuvomista tarjottavien palveluiden ja tuotteiden ominaisuuksiin liittyen ja se voi sisältää myös reklamaatioiden käsittelyä. Asiakkaita palvellaan sekä suomen että ruotsin kielellä, joten tehtävässä edellytetään sujuvaa ruotsin kielen taitoa. Tehtävä on osa-aikainen (tuntimäärä 20-37,5 h/vko). Työajat vaihtelevat arkisin klo 8-18 välillä ja lauantaisin klo 9-15 välillä.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja aitoa halua auttaa asiakkaita erilaisissa tilanteissa. Tämän lisäksi sujuvat tekniset taidot sekä tiedonhakutaidot ovat tehtävässä eduksi. Olethan kiinnostunut myös ravintoon liittyvistä asioista, sillä etsimme työntekijää työskentelemään erityisesti tämän alan asiakkuuden parissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn asiakkaamme Multiskill-tiimissä ja saat taustallesi mukavan tiimin tuen. Saat tehtävässä jatkuvaa koulutusta, jotta pääset kasvamaan ja kehittymään asiakaspalvelun rautaiseksi ammattilaiseksi. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulu-tammikuussa. Etsimme työntekijää 8 kk määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen saattaa olla mahdollisuus myös jatkoon.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Täytäthän hakemuksesi 22.12.2019 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.