(Poistunut julkaisusta)

Ruotsin kielen taitoinen palveluneuvoja Helsinkiin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Nautitko ihmisten auttamisesta ja toimistoympäristössä työskentelystä? Pidätkö nopeahkosta työtahdista ja moneen eri asiakkuuteen vastaamisesta? Jes, meillä on sinulle duuni!

Haemme asiakkaallamme RUOTSIN KIELEN TAITOISTA PALVELUNEUVOJAA Pasilaan Helsinkiin.

Asiakkaiden kysymykset voivat olla esimerkiksi tuotteen tai palvelun omainaisuuksiin liittyen ja pääset myös käsittelemään haastavampia reklamaatiotilanteita. Lisäksi pääset mukaan toimiston arkeen sekä tekemään erilaisia taustatehtäviä.

Tässä työssä hyppäät suoraan tekemisen meininkiin, jossa tylsiä päiviä ei tule! Saat ihan mahtavat työkaverit (nykyisten työntekijöiden mielestä parasta tässä tehtävässä!) ja jatkuvaa koulutusta, jotta ammattitaitosi kehittyy entisestään. Sinun on mahdollista myös edetä tehtävässä uusiin haasteisiin.

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta vastaavanlaisesta työympäristöstä esimerkiksi contact center -maailmasta tai muusta puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta. Asiakkaita palvellaan ruotsiksi, joten tehtävässä pärjääminen edellyttää toki sujuvaa ruotsin kielen taitoa. Lisäksi toivomme tietysti, että haluat aidosti auttaa asiakkaita sekä pystyt etsimään tietoa tehokkaasti käyttäen apunasi tietotekniikkaa. Ehdoton etu on nopeat hoksottimet ja että pärjäät kiireessäkin järjestelmällisesti.

Tehtävä on osa-aikainen ja viikkotuntimäärä voi vaihdella 20-37,5h välillä. Töitä tehdään arkisin 8-18 välillä ja lauantaisin klo 9-15 välillä. Työsuhde solmitaan Personalhusetin kanssa ainakin helmikuun 2021 loppuun asti. Myös jatko on mahdollinen! Saat koko työsuhteesi ajaksi Personalhusetin HR-tiimin tuen.

Voisiko tämä olla uusi työ sinulle? Hienoa! Kuulemme mieluusti lisää sinusta! Täytäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian! Jos sinulla herää kysyttävää, voit olla yhteydessä Henkilöstökonsultti Inkeri Jekuseen, inkeri.jekunen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä