(Poistunut julkaisusta)

Ruotsin kielen taitoinen palveluasiantuntija Helsinkiin (Pikahaku)
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018
Haemme ruotsin kielen taitavaa palveluasiantuntijaa vakuutusalalla toimivaan yritykseen. Tässä tehtävässä ratkaiset asiakkaiden vakuutusasioihin liittyviä ongelmia yhdessä muun palvelutiimin kanssa. Palveluasiantuntijan tehtäviin kuuluu työnantajien neuvonta ja asiakaspalvelu sekä vakuutusmaksujen käsittelytehtävät. Asiakaskohtaamisia hoidetaan pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Vuosittain asiakaskohtaamisia on noin 100 000 kappaletta ja palveluita käyttää noin 200 000 asiakasta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta kykyä asiakaskeskeiseen ajatteluun, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa ruotsin, englannin ja suomen kielen taitoa. AMK-koulutus ja aikaisempi kokemus vakuutusalan tehtävistä katsotaan myös eduksi. Saat kuitenkin kattavan perehdytyksen tehtävään.

Hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Ruotsin kielen taitoinen palveluasiantuntija (6018). Riittää, että täytät pakolliset kentät ja liität mukaan hakemuksen ja/tai CV:n. Hakuaika päättyy 17.08.2018. Lisätietoa tarvittaessa ota yhteyttä sähköpostilla jho@temp-team.fi tai puhelimitse p. 040 350 0735.