(Poistunut julkaisusta)

Ruotsin kielen taitoinen ostoreskontranhoitaja - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2018
Fazer on kansainvälinen perheyritys, joka tarjoaa leipomo-, makeis- ja keksi- ja viljatuotteita, kasvipohjaisia aterioita, maidottomia tuotteita sekä ruokailu- ja kahvilapalveluita. Yrityksellä on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä noin 40 maahan. Fazer-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 1,6 miljardia euroa ja yrityksessä työskentelee 15 000 henkeä. Fazer noudattaa liiketoiminnassaan eettisiä periaatteita, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja YK Global Compactin periaatteisiin.
Etsimme yhteistyössä Fazerin kanssa toimeen tarttuvaa, oma-aloitteista ja ruotsin kielen taitoista ostoreskontranhoitajaa hyvien kulkuyhteyksien päähän Vantaalle. Työsuhde on kokoaikainen ja kestoltaan neljän kuukauden määräaikainen. Työ alkaa tammikuussa ja haastatteluja tehdään jo hakuajan sisällä. 

Tehtävän kuvaus 

Työtehtävä pitää sisällään monipuolisia ostoreskontran tehtäviä. Tyypillinen työpäiväsi pitää sisällään esimerkiksi:

  • ostolaskujen tiliöintiä 
  • laskujen tarkastamista
  • yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa
Työympäristösi on nopeatempoinen joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Toivomme sinulta

Olet soveltuva henkilö tehtävään mikäli sinulla on soveltuva koulutus ja omaat aikaisempaa taustaa ostoreskontrasta. Omaksut nopeasti uusia järjestelmiä ja hahmotat kokonaisuuksia helposti.Toimit kansainvälisessä ympäristössä, joten vaatimuksena on se, että pystyt työskentelemään niin suomen kuin ruotsin kielellä. Englannin kielen taito on eduksesi. Mikäli kuvaat itseäsi sanoilla toimeen tarttuva, järjestelmällinen ja nopeatempoinen, voit olla juuri hakemamme henkilö. 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset työskentelemään tunnetun brändin ja uniikin työympäristön puitteissa. Jotta onnistumisesi työssä on mahdollista, saat työhösi perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset työskentelemään kansainväliseen ympäristöön mielenkiintoisten tehtävien pariin ja kehittämään omaa osaamistasi tunnetun brändin parissa. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Cantell, puh. 0306090 597/ etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Haastattelemme henkilötä jo hakuajan sisällä, joten jätä hakemuksesi jo tänään!

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.1.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi