(Poistunut julkaisusta)

Ruotsin kielen taitoinen järjestelmäasiantuntija web-sovellusten pariin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään ongelmanratkaisutaitosi etsimällä web-pohjaisia ratkaisuja asiakkaille? Osaatko koodata Javalla, olet vahvoilla asiakasrajapinnassa ja motivoidut työstä, kun näet oman kätesi jäljen? Software Point etsii nyt kokoaikaista, koodaavaa järjestelmäasiantuntijaa innostuneeseen ja nuorekkaaseen työyhteisöönsä Espooseen! Älä odota vaan hae heti - tällaista tilaisuutta et halua missata!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista koodaavaa järjestelmäasiantuntijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Software Pointille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Software Point etsii nyt Java-ohjelmointia ymmärtävää koodaavaa järjestelmäasiantuntijaa. Tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa huolehtien tuotteemme käyttöönottoprojektien ja asiakastoimeksiantojen sujuvuudesta. Tuotteemme on web-pohjainen, maailman johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmä, johon perehdytämme sinut heti työsuhteen alussa. Teet tärkeää ja merkityksellistä työtä asiakkaillemme, sillä järjestelmällämme on suuri merkitys yritysten päivittäiselle toiminnalle.

Työskentelet 6-12 hengen tiimissä, jossa jokainen pääsee laittamaan kätensä saveen asiakasprojekteissa. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja vaikuttamaan omaan työhösi. Konsultoit asiakkaitamme ja etsit heille parhaan mahdollisen ratkaisun. Voit tehdä määrittelyjä, sekä toisinaan koodata tai konfiguroida järjestelmää asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Osallistut myös määrittely-, työ- ja projektipalavereihin asiakkaidemme kanssa.

Asiakkaamme ovat eri alojen yrityksiä Pohjoismaissa, mutta myös maailmalla. Kansainvälisestä toiminnastamme johtuen edellytys tehtävässä menestymiselle on sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito.

Työskentely tapahtuu sekä asiakkaidemme luona, että Softwaren Pointin omalta toimistolta käsin Espoon Tapiolasta. Halutessasi voit myös siirtyä työskentelemään Ruotsin puolelle Lundin toimistoon.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Työssä menestyminen vaatii ymmärrystä Javasta ja SQL-tietokannoista sekä asiakaslähtöistä ongelmanratkaisukykyä. Voit olla jo pidempään kokemusta kerryttänyt tai uran alkuvaiheessa oleva tekijä. Etsimämme henkilö pitää asiakasrajapinnassa työskentelystä ja käyttää sujuvasti suomen kielen lisäksi myös ruotsin ja englannin kieltä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää:


* Intoa toimia asiakasrajapinnassa
* Osaamista Javasta sekä SQL-tietokannoista
* Sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa
* Ongelmanratkaisutaitoa


Eduksi katsotaan, mikäli sinulta löytyy osaamista Java Scriptistä.

Tarjoamme:


* Nuorekkaan ja innokkaan työyhteisön
* Yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn
* Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja saada oman kätesi jäljen näkyviin
* Mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön
* Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevan modernin toimiston, josta löytyy myös sauna ja kuntosali


Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian. Huomioithan, että potentiaalisten hakijoiden kanssa saatetaan edetä jo hakuajalla, joten toimi heti!


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Työmäärä: kokoaikainen
* Kesto: vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Palkka: sopimuksen mukaan


Julkaisupäivämäärä: 11.3.2019

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Software Point on pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja. Ohjelmistoja käytetään yli 500:ssa teollisuus-, tutkimus- ja sairaalalaboratoriossa. Pääkonttori sijaitsee Espoossa ja muut toimipisteet Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa.