(Poistunut julkaisusta)

Ruotsin kielen taitoinen IT-tukihenkilö
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018
Tietokeskus Helsinki laajentaa toimintaansa ja joukkueeseen haetaan edelleen uusia vahvistuksia. Haemme nyt ruotsin kielen taitavaa

IT-TUKIHENKILÖÄ

etätukitiimin jäseneksi, vastaamaan asiakkaiden IT-ympäristön ja loppukäyttäjien ruotsin kielisten asiakkaiden puhelintukipalveluista.
Tietokeskus on vakavarainen, vuosia alalla toiminut Suomalainen ICT-alan yritys, joka työllistää yli 200 ammattilaista Suomessa.

Tehtäviin kuuluvat asiakkaan yhteydenottoihin reagointi ja sähköpostitse sekä palvelutukipyyntöjen käsittelytehtävät.
Palvelutukipyyntöjen käsittely sisältää tehtävän kirjaamisen, priorisoinnin ja ratkaisemisen. Työtehtävään kuuluu myös sisältää valvontaohjelmien seuranta ja hälytysten ensitoimenpiteet ohjeistuksen perusteella, sovelluksien asennus etäyhteydellä, käyttöoikeuksien ylläpito ja hallinnointi-tehtävät, asiakkaan työvälineiden (työasemat, mobiililaitteet) ylläpito sekä myös räätälöityjen sovelluksien ylläpito ohjeistettuna, pyyntöjen eskalointi kolmansille osapuolille sekä muille käyttäjätasoille, Asset- konfiguraatio- sekä ratkaisutietokannan ylläpitotehtävät sekä vakiomuutosten toteuttamisen.

Tekijältä edellytetään IT-alan koulutusta ja aiempaa kokemusta (vähintään 1-2 vuotta) vastaavista IT-tuki- ja ylläpitotehtävistä sekä sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielitaitoa.
Työssä menestyy hyvällä asiakaspalvelutaidolla, ammattimaisella palveluasenteella sekä kyvyllä oppia ja omaksua uusia asioita sekä taidolla tehdä puhelimitse ja etäyhteydellä vianmäärityksiä.
Kokemus moniasiakasympäristössä toimisesta, erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja ruotsiksi ovat hakijalle ehdoton edellytys.
Tuntemus Windows työasemaympäristön ja MS Office-perheen tuotteista edellytetään, ITIL-tuntemus ja raportointitaidot ovat pelkkää plussaa.

Työ tehdään ajoittain 2-vuorotyönä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtäväkokonaisuuden, kilpailukykyisen palkan, tavoitteellisen ja innostavan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä osaajana ja kasvaa asiakasyrityksiemme menestyksen myötä.

Työ on kokoaikainen, 6 kuukauden mittainen määräaikaisuus ja työn aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos olet etsimämme tekijä, lähetä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsinki, helsinki@go-on.fi, puh. 020 779 8893