Ruotsin kääntäjä
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt OP:n Käännöspalveluihin Vallilaan ruotsin kääntäjää kuuden kuukauden määräaikaiseen tehtävään.

 

Tehtävästä

 

Ruotsin kääntäjänä työskentelet rahoitusalan käännöstöiden parissa ja vastaat niihin liittyvästä tiedonhausta sekä hallinnollisista tehtävistä, kuten viestinnästä sisäisten tilaajiemme kanssa. Kääntäminen tapahtuu sekä itsenäisesti että ryhmätyönä.

Tehtäviin kuuluvat myös kielentarkistuskielineuvonta sekä osallistuminen termistön ja toimintatapojen kehittämiseen. Käännössuunta on pääosin suomesta ruotsiin.

 

Tiimimme työskentelee Helsingin Vallilassa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös joustavasti etänä.

 

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Ruotsin kieli on äidinkielesi tai sitä vastaavalla tasolla, ja suomen kielesi on erinomaista. Sinulla on kattavaa aiempaa työkokemusta kääntämisestä, erinomaiset tiedonhakutaidot ja hyvät edellytykset termityöhön. Finanssialan käännöskokemus tai muu osaaminen luetaan eduksi.

Työskentelet itsenäisesti ja hallitset isoja kokonaisuuksia. Sinulla on erittäin hyvät kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot ja työskentelet luontevasti eri tiimien ja verkostojen kanssa. Työ on ajoittain kiireistä ja aikataulupaineiden takia työ vaatii hyvää paineensietokykyä ja joustavuutta.

Olet käyttänyt aiemmin työssäsi käännösmuistiohjelmaa ja ymmärrät sen toimintaperiaatteet. OP:n käännöstiimissä käytössä on Memsource.

 

Tarjoamme sinulle

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn käännöspalveluissa finanssialalla. Sinua odottaa ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Saat työskennellä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä tai joustavasti etänä.

 

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuvat valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä OP:n käännöspalveluiden palvelupäälliköltä Emmi Lahtisalolta sähköpostitse (emmi.lahtisalo@op.fi).

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 31.5. mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361995
  • Tehtäväalue: Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki