(Poistunut julkaisusta)

Ruotsin ja Norjan pääkirjanpitäjä
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haemme Helsinkiin

Ruotsin ja Norjan pääkirjanpitäjää

Liittymään osaksi kirjanpidon tiimiämme. Päävastuualueesi on toimia pörssiyhtiömme ruotsalaisen ja norjalaisen tytäryhtiön pääkirjanpitäjänä. Tehtävä on loistava mahdollisuus kartuttaa kokemusta kansainvälisen yhtiön kirjanpidosta.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Etsimme jo alaa nähnyttä talousasioiden taitajaa, joka tuntee kirjanpitäjän ammatin ja siihen liittyvät velvollisuudet ja vastuut kuin omat taskunsa. Työskentelyotteeltasi olet huolellinen, joustava ja pidät langat käsissäsi myös kiireen keskellä. Roolissa vastaat koko Ruotsin ja Norjan kirjanpidosta, joten sinulla on jo useamman vuoden kokemus kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroasioista. Tuloverojen ja arvonlisäverojen pyörittely on sinulle tuttua touhua.

Menestyäksesi tässä roolissa et välttämättä tarvitse tuntemusta Ruotsin ja Norjan lainsäädännöstä, mutta katsomme sen ehdottomasti eduksi. Toimit työssäsi sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Omaat erinomaisen paineensietokyvyn ja hoidat työsi tehokkaasti ja täsmällisesti ja työskentelet innolla osana asiantuntevaa tiimiämme. Tehtävä on vakituinen.

Sinulla on

  • Useamman vuoden kokemus kirjanpidosta, veroasioista, tilinpäätöksistä ja IFRS-asioista
  • Kyky toimia luontevasti niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa, tarkka työskentelyote sekä erinomaiset tiimityöskentelytaidot
  • Sujuvat IT-taidot, erityisesti Excelin hallinta
  • Soveltuva kaupallisen alan korkeakoulututkinto

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Bookkeeping Anne-Mari Nurminen, puh. 040 505 6052 keskiviikkona 9.10 klo 13-14 ja tiistaina 15.10 klo 14-15. Jätä hakemuksesi 20.10.2019 mennessä oheisen linkin kautta.