Ruotsia osaava asiakasneuvoja
Ropo Capital

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2019

Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena. Välitämme eniten sähkölaskuja Suomessa, ja kuukausittain yli 8 000 yritystä luottaa palveluihimme.

 

Olemme rekrytoineet ahkerasti uusia ropolaisia Porvoon Contact Centeriin. Kokonaispalvelumme kovasta kysynnästä johtuen etsimme ruotsia osaavaa ja tavoitteellisella asenteella varustettua asiakasneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Haemme nyt Ropo Capitalille Porvooseen

 

RUOTSIA OSAAVAA ASIAKASNEUVOJAA

 

Pääasialliset tehtävät

Asiakasneuvojana palvelet asiakkaita laskutus- ja perintäasioissa tiimisi vastuualueelle kuuluvien puhelinlinjojen, sähköpostin sekä chatin kautta. Työskentelet tavoitteellisella otteella ja olet asiakkaan näkökulmasta nopeasti tavoitettavissa oleva asiantuntija, joka on aina valmis auttamaan.

Olet tehtävässäsi jatkuvasti valppaana, sillä jokainen vastaantuleva asiakaskontakti on erilainen. Sinulla on rautaiset hermot, joiden avulla ratkot haastavimmatkin tilanteet ja kiperimmät ongelmat. Nopea reagointikyky sekä erinomainen tilannetaju ovatkin ehdottomasti plussaa tehtävässä toimiessa.

Työskentelet päätteen äärellä ja jokainen kohtaamasi tehtävä on ainutlaatuinen etkä koskaan tiedä, mitä seuraava pitää sisällään. Juuri se tekee työstäsi mielenkiintoista ja mahdollistaa uuden oppimisen jokaisena työpäivänä, vaikka olisit toiminut tehtävässä jo pidempään –  vain oma mielenkiintosi on oppimisesi rajana.

Edellytämme sinulta

On aikamoinen rikkaus, että #ropojengiin kuuluu kokemustaustaltaan erilaisia ihmisiä, sillä jokainen tuo oman lisänsä toimintaamme. Katsomme siis eduksi, mikäli olet moniosaaja, jolla on kokemusta eri aloilta. Toisaalta työ tekijäänsä opettaa, joten ennen kaikkea oppimisen into ratkaisee. Palvelun laatu on meille tärkeä asia, joten edellytämme, että pystyt palvelemaan ensiluokkaisesti sekä suomen- että ruotsinkielisiä asiakkaitamme. Katsomme muiden kielien osaamisen eduksi.

Viihdyt tehtävässäsi, sillä nautit ripeästä työtahdista ja olet motivoitunut saavuttamaan sekä ylittämään työllesi asetettuja tavoitteita. Lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan uutta ja utelias ottamaan asioista selvää. Hyvät tekijät huomataan, joten tuloksellisella työllä ja asenteella luot itsellesi kehitysmahdollisuuksia.

Työsuhteen tiedot

Työsuhteesi on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Porvoon toimipisteellämme ja käytössäsi ovat hyvät henkilöstöedut, kuten sopimusruokailu, kattava työterveyshuolto sekä vakuutukset. Tärkeintä unohtamatta –  sinulla on aivan mahtavat työtoverit!

 

Olisitko yksi meistä? Siinä tapauksessa lähetä hakemuksesi meille 21.8.2019 mennessä.

Haastatteluja järjestetään heti sopivien hakemusten saavuttua ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Palveluesimies Jenny Heinäseltä torstaina 8. ja 15.8. klo 13-15 välillä, puh. 044 756 9935.

 

Tervetuloa joukkoon iloiseen!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1287072
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Askola, Helsinki, Järvenpää, Kerava, Lahti, Pornainen, Porvoo, Sipoo, Vantaa, Loviisa
  • Lisätietoja antaa: Palveluesimies Jenny Heinänen torstaina 8. ja 15.8. klo 13-15 välillä, puh. 044 756 9935