(Poistunut julkaisusta)

RUOTSI / Ensihoitajia Tukholmaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018

Kiinnostaako muutto ulkomaille? Haluatko tienata enemmän mitä Suomessa? Etsitkö uusia haasteita ja uutta ympäristöä? Nyt olisi tarjolla upea mahdollisuus päästä työskentelemään Tukholmaan.

MediPower Oy etsii Tukholman alueelle FALCK SVERIGELLE ensihoitajia ambulansseihin. FALCK on Euroopan suurin yksityinen ensihoito- ja hoitolaitossairaankuljetuspalveluita tuottava yritys.

Tarjolla on mielenkiintoista ja antoisaa työtä ensihoidon ja ambulanssityön parissa eri puolilla Tukholmaa sekä turvallinen mahdollisuus hankkia uusia kokemuksia.

Tarjoamme mahdollisuuden vähintään puolen vuoden sijaisuuteen tai vakituiseen työsuhteeseen halukkuuden mukaan. Työ alkaa hakijan toiveen mukaan, esim. ensi syksynä tai keväällä/kesällä 2018. Valitut henkilöt aloittavat kuuden viikon palkallisella perehdytysjaksolla.

Hakijoilta odotamme aiempaa kokemusta ensihoidosta tai ainakin sairaanhoitajan AMK tutkinto ensihoitoon erikoistuen. Erikoistuminen ensihoitoon on suotavaa ja saadaksesi täyden laillistuksen Tukholman alueelle, on sinulla vähintään puolen vuoden työkokemus sairaalasta, mutta ei tarvitse olla yhtäjaksoista. Kunhan olet ollut työsuhteessa. Kokemus ensihoidosta ei ole välttämätöntä.

Hakijalla tulee olla lisäksi kohtuullisen hyvä ruotsinkielentaito sekä B-ajokortti.

Hakijoilta edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta sekä vähintään puolen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, jotta hakija saa laillistuksen työskennellä Ruotsissa. Autamme hakemaan laillistusta Ruotsin Socialstyrelsenistä. Hakemuksen käsittelyyn menee noin 4-12 viikkoa.

Valittujen henkilöiden työaika on 38,25 tuntia/viikko (vuorotyö ja noin 12 tai 8 tunnin vuoroja kerrallaan).
Sairaanhoitajatason Ensihoitajan lähtöpalkka on noin 31 500 KR + lisät (n. 3 400 €/kk + lisät.) Ensimmäisen vuoden jälkeen palkkaus nousee n. 10-20 %.

FALCK järjestää asunnon työntekijälle hänen maksukyvyn ja tarpeidensa mukaan, sekä auttaa käytännön järjestelyissä paikan päällä. Myös perehdytysjakso on palkallinen ja tarvittaessa majoitus on aluksi ilmainen. Kauttamme on jo mennyt Ruotsiin parikymmentä suomalaista hoitajaa, joten paikan päällä saa hyvän koulutuksen ja vertaistuen muilta suomalaisilta.

Seuraava haastattelu tapahtuu 19.9 Vantaalla. Paikkoja on auki runsaasti. Jätä hakemusta tai ota yhteyttä 0451233713, niin kerromme lisää.

Ohessa linkki FALCK Sverigen kotisivuille.
http://www.falcksverige.se/arbeta_i_falck/lediga_jobb/


Jos olet kiinnostunut tästä mielenkiintoisesta mahdollisuudesta, täytä hakulomake alla olevasta linkistä! Kerro hakemuksessa aiempi alan työkokemuksesi tarkasti ja kerro koulutuksestasi sekä yleisesti itsestäsi.

Otamme sinuun yhteyttä haastattelun osalta.

Avainsanat: ensihoitaja, sairaanhoitaja, hoitotyö, ulkomaat, työ ulkomailla, Tukholma, Ruotsi, kokoaikatyö, määräaikainen työ, terveydenhuolto