(Poistunut julkaisusta)

RUOTSI / Ensihoitajia Tukholmaan
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Kiinnostaako muutto ulkomaille? Haluatko tienata enemmän mitä Suomessa? Etsitkö uusia haasteita ja uutta ympäristöä? Nyt olisi tarjolla upea mahdollisuus päästä työskentelemään Tukholmaan ensihoitoon.

MediPower Oy etsii Tukholman alueelle FALCK SVERIGELLE rekrytointina sairaanhoitajia ja ensihoitajia ambulanssityöhön. FALCK on Euroopan suurin yksityinen ensihoito- ja hoitolaitossairaankuljetuspalveluita tuottava yritys.

Tarjolla on mielenkiintoista ja antoisaa työtä ensihoidon ja ambulanssityön parissa eri puolilla Tukholmaa sekä turvallinen mahdollisuus hankkia uusia kokemuksia.

Tarjoamme mahdollisuuden vähintään puolen vuoden sijaisuuteen tai vakituiseen työsuhteeseen halukkuuden mukaan. Työ alkaa hakijan toiveen mukaan, esim. ensi syksynä. Valitut henkilöt aloittavat kuuden viikon palkallisella perehdytysjaksolla, missä käydään perusteellisesti läpi työtehtävät, työalueet ja toimintatavat. 


Hakijoilta odotamme aiempaa kokemusta ensihoidosta tai ainakin sairaanhoitajan työstä. Erikoistuminen ensihoitoon on suotavaa, mutta ei pakollista. Hakijalla tulee olla lisäksi kohtuullisen hyvä ruotsinkielentaito sekä B-ajokortti.

Hakijoilta edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta. Autamme hakemaan laillistusta Ruotsin Socialstyrelsenistä. Hakemuksen käsittelyyn menee noin 4-12 viikkoa.

Valittujen henkilöiden työaika on 38,25 tuntia/viikko (vuorotyö ja noin 12 tai 8 tunnin vuoroja kerrallaan).
Sairaanhoitajatason Ensihoitajan lähtöpalkka on noin 31 500 KR + lisät (n. 3 300 €/kk + lisät.) Ensimmäisen vuoden jälkeen palkkaus nousee n. 10-20 %. Voidaan myös joustaa niin, että tekee esim 2 viikkoa pidempää vuoroa, jonka jälkeen voi tulla Suomeen viikoksi. Nämä asiat sovittavissa.

FALCK järjestää asunnon työntekijälle hänen maksukyvyn ja tarpeidensa mukaan, sekä auttaa käytännön järjestelyissä paikan päällä. Myös perehdytysjakso on palkallinen ja tarvittaessa majoitus on aluksi ilmainen. Mukaan voi lähteä yksin tai perheen kanssa. Majoitusvaihtoehtoja on lukuisia. Kauttamme on jo mennyt Ruotsiin parikymmentä suomalaista hoitajaa, joten paikan päällä saa hyvän koulutuksen ja vertaistuen muilta suomalaisilta.

Seuraava haastattelupäivä järjestetään kesäkuussa 2018 Vantaalla. Paikkoja on auki runsaasti. Jätä hakemusta tai ota yhteyttä asiakkuuspäällikö Aki Mäki-Arvela 045 123 3713, niin kerromme lisää.


Jos olet kiinnostunut tästä mielenkiintoisesta mahdollisuudesta, täytä hakulomake alla olevasta linkistä! Kerro hakemuksessa aiempi alan työkokemuksesi mahdollisimman tarkasti ja kerro koulutuksestasi sekä yleisesti itsestäsi.

Otamme sinuun yhteyttä haastattelun osalta.