(Poistunut julkaisusta)

RUOTSI / Ensihoitajia Tukholmaan Falckille
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Kiinnostaako muutto ulkomaille? Haluatko tienata enemmän mitä Suomessa? Etsitkö uusia haasteita ja uutta ympäristöä? Nyt olisi tarjolla upea mahdollisuus päästä työskentelemään Tukholmaan.

MediPower Oy etsii Tukholman alueelle FALCK SVERIGELLE ensihoitajia ambulansseihin. FALCK on Euroopan suurin yksityinen ensihoito- ja hoitolaitossairaankuljetuspalveluita tuottava yritys.

Tarjolla on mielenkiintoista ja antoisaa työtä ensihoidon ja ambulanssityön parissa eri puolilla Tukholmaa sekä turvallinen mahdollisuus hankkia uusia kokemuksia.

Tarjoamme mahdollisuuden vähintään puolen vuoden sijaisuuteen tai vakituiseen työsuhteeseen halukkuuden mukaan. Työ alkaa hakijan toiveen mukaan, esim. kesällä tai syksyllä 2019. Valitut henkilöt aloittavat kuuden viikon palkallisella perehdytysjaksolla. Hakijan tilanteen mukaan voidaan sopia myös esim. 3 vkoa töitä, 2 viikkoa vapaata, jos työntekijän on hyvä käydä Suomessa säännöllisesti. 

Hakijoilta odotamme aiempaa kokemusta ensihoidosta tai ainakin sairaanhoitajan AMK tutkinto ensihoitoon erikoistuen. Erikoistuminen ensihoitoon on suotavaa. Hakijalla tulee olla lisäksi ainakin kohtuullisen hyvä ruotsinkielentaito sekä B-ajokortti.

Hakijoilta edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista sairaanhoitajan laillistusta. Autamme hakemaan laillistusta Ruotsin Socialstyrelsenistä. Hakemuksen käsittelyyn menee noin 4-12 viikkoa.

Valittujen henkilöiden työaika on keskimäärin 38,25 tuntia/viikko (vuorotyö ja noin 12 tai 8 tunnin vuoroja kerrallaan). Sairaanhoitajatason Ensihoitajan lähtöpalkka on noin 34 500 KR + lisät (n. 3 400 €/kk + lisät.) Ensimmäisen vuoden jälkeen palkkaus nousee n. 10-20 %.

FALCK voi järjestää asunnon työntekijälle hänen maksukyvyn ja tarpeidensa mukaan, sekä auttaa käytännön järjestelyissä paikan päällä. Myös perehdytysjakso on palkallinen ja tarvittaessa majoitus on aluksi ilmainen. Kauttamme on jo mennyt Ruotsiin parikymmentä suomalaista hoitajaa, joten paikan päällä saa hyvän koulutuksen ja vertaistuen muilta suomalaisilta.

Seuraava haastattelutilaisuus hakijoille pidetään syksyllä 2019 Vantaalla. Paikkoja on auki runsaasti. Jätä hakemusta tai ota yhteyttä toimialapäällikkö Aki Mäki-Arvelaan 0451233713, niin kerromme lisää.

Ohessa linkki FALCK Sverigen kotisivuille.
http://www.falcksverige.se/arbeta_i_falck/lediga_jobb/


Jos olet kiinnostunut tästä mielenkiintoisesta mahdollisuudesta, täytä hakulomake alla olevasta linkistä! Kerro hakemuksessa aiempi alan työkokemuksesi tarkasti ja kerro koulutuksestasi sekä yleisesti itsestäsi.

Otamme sinuun yhteyttä haastattelun osalta.

Avainsanat: ensihoitaja, sairaanhoitaja, hoitotyö, ulkomaat, työ ulkomailla, Tukholma, Ruotsi, kokoaikatyö, määräaikainen työ, terveydenhuolto