(Poistunut julkaisusta)

Ruoppaaja, Rauma
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä  niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haemme asiakasyrityksellemme Ruoppaajaa Raumalle. 

Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan. Käytössä on maanrakennusalan työehtosopimus ja palkkaus sopimuksen mukaan. 

Työsuhde on projektiluontoinen ja tulee kestämään arviolta 2-3kk. Majoitus järjestyy asiakasyrityksen puolesta Raumalla. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus tulemaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta! Tehtävästä lisätietoja antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Kirsi Leino, 050 573 7380.

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!