(Poistunut julkaisusta)

RUOKINTA-ASIANTUNTIJA
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet johtavan maatalouskaupan palveluksessa.

Haemme nyt joukkoomme innokasta ja kehityshaluista

RUOKINTA-ASIANTUNTIJAA 

vastaamaan Keski-Pohjanmaan alueella nautatila-asiakkuuksien kehittymisestä, myynti- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta sekä yhtiölle strategisesti tärkeän nautarehukaupan markkina-asemasta. Vastaat kokonaisvaltaisesti asiakkuuksien sitouttamisesta, hoitamisesta sekä asiakassuhteiden edelleen vahvistamisesta. Asiantuntijana markkinoit ja myyt rehutuotteita nautatiloille sekä teet aktiivisesti tilakäyntejä. Työskentelet asiakkaidemme kumppanina tilatoiminnan kehittämisessä, laadit ruokintasuunnitelmia ja seuraat niiden vaikuttavuutta yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehtäväsi tärkeitä sidosryhmiä ovat tuotantomme ja tuotekehitys sekä muut alan avaintoimijat. 

Etsimme sinua, joka olet saanut myynnillisyyden jo äidinmaidossa ja sytyt onnistumisista. Opintosi olet suorittanut joko maatalous- tai kaupalliselta alalta. Tunnet nautatilan tuotannon ja ymmärrät tilan tarpeita. Toimit asiakkaan kumppanina tarjoten heille asiantuntevia ratkaisuja tilatoiminnan haasteisiin ja kehittämiseen. Työskentelet hyvin oma-aloitteisesti, itsenäisesti ja systemaattisesti. Annat vahvan panoksesi myyntitiimin jäsenenä ja sinussa virtaa positiivinen energia opetella uusia asioita sekä viedä toimintaa eteenpäin. Olet taitava tiimipelaaja ja kannustat mielelläsi myös työkavereitasi onnistumaan. Hyödynnät sujuvasti tietotekniikkaa työssäsi. Työsi on liikkuvaa ja edellyttää omaa autoa. Toimipisteesi sijaitsee Keski-Pohjanmaan alueella sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet johtavan maatalouskaupan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä ovat erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa konsultit Pekka Kahelin, puh. 050 469 5476, pekka.kahelin@mercuriurval.com tai Elisa Puolakka, puh. 040 713 1583, elisa.puolakka@mercuriurval.com.

Hae tehtävää 17.06.2018 mennessä lähettämällä CV ja hakemus palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitteellä FI-12778.