Ruokinta-asiantuntija Varsinais-Suomeen ja Satakuntaan
Hankkija Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

Hankkija on Suomen johtava rehuteollisuuden toimija, joka valmistaa nauta-, sika-, siipikarja- ja erikoisrehuja. Edistyksellinen tutkimus & tuotekehityksemme sekä korkealaatuiset rehut tuottavat onnistuneita ruokintaratkaisuja tilojen tarpeisiin. Tehtaamme sijaitsevat Kotkassa, Säkylässä, Turussa ja Seinäjoella.

Haemme nyt siipikarjarehujen myyntiin innokasta ja kaupallisesti suuntautunutta

RUOKINTA-ASIANTUNTIJAA

Tehtävässä tarjoat pääsääntöisesti Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella sijaitseville broilerien ja kalkkunan kasvattajille laadukkaita ja kustannustehokkaita ruokintaratkaisuja. 

Toivomme sinulta

  • Maatalous- tai kaupallisen alan koulutusta tai käytännön kokemusta  
  • Siipikarjatuotannon tuntemusta ja positiivista kaupallista asennetta
  • Sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Valmiutta itsenäiseen ja oma-aloitteelliseen asiakastyöhön
  • Haasteiden ratkaisukykyä ja intoa uusien asioiden oppimiseen
  • Sujuvia IT-taitoja
  • Matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet Suomen johtavan maatalouskaupan palveluksessa. Perehdytämme tehtävään valittavan henkilön huolellisesti, joten älä aristele jättää hakemustasi. Henkilöstömme käytettävissä ovat erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja työkavereina alan parhaat osaajat.

Työpisteesi sijaitsee Turun tai Säkylän rehutehtaalla, mutta tehtävää on mahdollista hoitaa myös etänä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmä- ja myyntipäällikkö Pirjo Haapanen puh. 010 76 83075. 

Tartu tilaisuuteen ja hae osaksi maailman parhaimpien elintarvikkeiden tuotantoketjua! Lähetä hakemuksesi tehtävään viimeistään 20.6.2021.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot