(Poistunut julkaisusta)

Ruokinta-asiantuntija, Pohjois-Pohjanmaa
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Hankkija valmistaa nauta-, sika-, siipikarja- ja erikoisrehuja. Edistyksellinen ja ainutlaatuinen tutkimus & tuotekehityksemme sekä korkealaatuiset rehut tuottavat onnistuneita ruokintaratkaisuja tilojen tarpeisiin, aina täysrehuista komponenttiruokintaan. Tehtaamme sijaitsevat Kotkassa, Säkylässä, Turussa ja Seinäjoella. Progut® ja Progres® -innovatiivisia rehuratkaisuja viemme yli 30 maahan.

Haemme nyt nautarehujen myyntiin innokasta ja kehityshaluista

RUOKINTA-ASIANTUNTIJAA

Tehtävässä vastaat Nivalan, Haapajärven, Ylivieskan, Reisjärven, Pihtiputaan ja Pyhäjärven alueella määriteltyjen lypsykarja- ja lihanauta-asiakkaiden ruokintaratkaisuiden tarjonnasta, myynnistä ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Tuotevalikoimaasi kuuluvat kehityksen kärjessä olevat korkealaatuiset Hankkijan rehut ja ruokintaratkaisut. Työkavereinasi sinulla on alan parhaat osaajat.

Toivomme sinulta

  • Soveltuvaa maatalous- tai kaupallisen alan koulutusta  
  • Nautatilojen tuotannon tuntemusta ja kaupallista asennetta
  • Sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Valmiutta itsenäiseen ja oma-aloitteelliseen asiakastyöskentelyyn
  • Haasteiden ratkaisukykyä ja intoa uusien asioiden oppimiseen
  • Ajantasaisia IT-taitoja
  • Matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme innostavan ja asiantuntevan työympäristön sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet johtavan maatalouskaupan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä on erinomaiset koulutusmahdollisuudet.

Työpisteesi sijaitsee sopimuksen mukaan työskentelyalueella. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Mikko Löytynoja puh. 010 768 4669.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi 28.2. mennessä!