(Poistunut julkaisusta)

Ruokinta-asiantuntija Kainuuseen ja Koillismaalle
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Hankkija valmistaa nauta-, sika-, siipikarja- ja erikoisrehuja. Edistyksellinen ja ainutlaatuinen tutkimus & tuotekehityksemme sekä korkealaatuiset rehut tuottavat onnistuneita ruokintaratkaisuja tilojen tarpeisiin, aina täysrehuista komponenttiruokintaan. Tehtaamme sijaitsevat Kotkassa, Säkylässä, Turussa ja Seinäjoella. Progut® ja Progres® -innovatiivisia rehuratkaisuja viemme yli 30 maahan. #parastarehua

Haemme nyt nauta- ja poronrehujen myyntiin innokasta ja kehityshaluista

RUOKINTA-ASIANTUNTIJAA

Tehtävässä vastaat Kainuun ja Koillismaan alueella määriteltyjen lypsykarja-, lihanauta- ja poroasiakkaiden ruokintaratkaisuiden tarjonnasta, myynnistä ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Tuotevalikoimaasi kuuluvat kehityksen kärjessä olevat korkealaatuiset Hankkijan tuotteet ja ratkaisut. Työkavereinasi sinulla on alan parhaat osaajat.

Sinulta odotamme

  • Soveltuvaa maatalousalan koulutusta
  • Nautatilojen tuotannon tuntemusta ja kaupallista asennetta
  • Sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Valmiutta itsenäiseen ja oma-aloitteelliseen asiakastyöskentelyyn
  • Haasteiden ratkaisukykyä ja intoa uusien asioiden oppimiseen
  • Ajantasaisia IT-taitoja
  • Matkustusvalmiutta

Tarjoamme innostavan ja asiantuntevan työympäristön sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet johtavan maatalouskaupan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä on erinomaiset koulutusmahdollisuudet.

Työpisteesi sijaitsee sopimuksen mukaan Kainuun-Koillismaan alueella. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Mikko Löytynoja puh. 010 768 4669.

Tartu tilaisuuteen ja hae joukkueeseemme osaksi maailman parhaimpien elintarvikkeiden tuotantoketjua! Lähetä hakemuksesi tehtävään viimeistään 31.3.2019.