Ruokatuotannon kehityspäällikkö / Juvenes Oy, Tampere tai muu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019


Juvenes Oy tarjoaa laadukkaita ravintola-, juhla- ja kokouspalveluita valtakunnallisesti. Meillä on 49 ravintolaa ja kahvilaa 10 paikkakunnalla. Ravintoloissamme syödään vuosittain noin 2,7 miljoonaa ateriaa ja järjestämme noin 10 000 tilaisuutta. Tiimissämme on nyt 250 henkilöä ja vuoden 2018 liikevaihto oli noin 21 miljoonaa euroa.

Vahvistaessamme tuotekehitystämme haemme nyt

Ruokatuotannon kehityspäällikköä

työskentelemään liiketoiminnan kehityksessä osana tuotekehitysorganisaatiotamme. Osallistut aktiivisesti ruokakonseptien kehittämiseen yhteistyössä liiketoiminnan kehityksen tiimin kanssa. Huolehdit omalta osaltasi asiakkaan näköisen toimintamallin onnistumisesta sekä tuotat kokemuksellasi uutta liiketoiminnallista näkemystä ruokatuotteidemme edistämiseen vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Raportoit työsi tuloksista kehityspäällikölle.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä horeca-toimialakokemusta teollisuudesta tai ketjumaisesta ravintolatoiminnasta. Hallitset myös suurkeittiöympäristön, massaräätälöinnin ja prosessimaisen toiminnan periaatteet. Olet innostunut ruoasta, teknologiasta, järjestelmistä ja digitalisaatiosta – sinussa saattaa asua pieni henkinen insinööri. Sinulla on tuntemusta ruokalistasuunnittelusta, laskennasta sekä tunnistat tehokkaan raaka-aineiden ja laitteiden käytön, oikeanlaisten tuotantotapojen ja järjestelmien hyödyntämisen voiman.

Pystyt innovatiivisuudellasi katsomaan asioita monesta eri näkökulmasta, havaitset kehittämiskohteita ja tartut niihin. Haluat jakaa osaamistasi ja kykenet saamaan muutkin innostumaan. Olet itsenäinen, ratkaisukeskeinen, analyyttinen ja pystyt pitämään projektit tehokkaasti hallinnassa. Sinulta löytyy matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edistää tuotekehitystä yrityksessämme, jolla on erinomaiset kasvunäkymät ja vahva yhteiskunnallinen arvopohja. Saat tiimiläistesi sekä muun organisaatiomme huippuosaajien tuen sekä tilaisuuden olla mukana kehittämässä yritystämme. Tehtävää voit hoitaa joustavasti myös etäyhteyksien päästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hanna Nyqvist, puh. 020 746 9421 ke 15.5. klo 15–16, ma 20.5. klo 9:30–10:30 ja pe 24.5. klo 9–10. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 26.5.2019 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267667
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Avoin, Pirkanmaa, Tampere