(Poistunut julkaisusta)

Ruokatoimittaja kaupallisten ruokasisältöjen pariin 
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

A-lehdet-konserniin kuuluva kasvumarkkinointitoimisto Genero suunnittelee ja toteuttaa kunnianhimoista, luovaa, tuloksellista ja datajohdettua sisältömarkkinointia yritysasiakkaille.  Meitä on tällä hetkellä jo 90 ammattilaista. Haemme nyt joukkoomme ruokatoimittajaa, jolla on aito rakkaus ruokaan ja vankka kokemus ruokamedian tekemisestä.   

Ydintehtäviäsi ovat:  

- monikanavaisten, herkullisten ruokasisältöjen ideointi ja toteuttaminen sovitun linjan mukaisesti  

- kuvausten suunnittelu yhdessä AD:n ja muun tiimin kanssa  

- reseptien kehittäminen ja testaaminen  

- kuvausruokien valmistaminen ja stailaaminen  

- koskettavien ruokajuttujen kirjoittaminen. 

Edellytämme sinulta kotitalousopettajan koulutusta. Lisäksi toivomme, että sinulla on vahvat tiimityötaidot ja kykyä haistaa trendit sekä nostaa ne isoiksi ilmiöiksi. Arvostamme analytiikkalähtöisen sisällöntuotannon tuntemusta, SEO-taitoja ja sosiaalisen median osaamista. 

Tarjoamme tehtävän innostavassa mediatalossa, energisen ja sitoutuneen työyhteisön sekä vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja kunnianhimoisiin tavoitteisiin sitoutuminen. Työpaikkasi sijaitsee merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa ke 15.4. klo 9–10 ja to 16.4. klo 13–14 ruokastrategi Satu Koivisto, p. 045 674 8310. 

Lähetäthän hakemuksesi ja cv:n palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 26.4. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuprosessin aikana.