(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaavia Turkuun!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia aloittaa kouluruokapalvelujen tuottamisen Turussa elokuussa 2019. Haemme nyt kahta ruokapalveluvastaavaa toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta uusissa kohteissamme.

Ruokapalveluvastaava vastaa työkohteen päivittäisestä toiminnasta ja sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta. Hän organisoi kohteen päivittäistä työtä kehittäen samalla toimintatapoja ja osallistuen kaikkiin keittiön perustöihin (mm. ruoanvalmistus Palmian reseptiikka noudattaen, kuormien purkaminen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto) yhdessä muun tiimin kanssa. Vastuualueelle kuuluvat myös tavaratilaukset, hävikinseuranta, omavalvonta ja puhdistusohjelma.

Etsimämme henkilöt ovat ruoanvalmistamisen ammattilaisia, joilla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kokki, dieettikokki) sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä.

Ratkaisukeskeisyys, arjen organisointitaidot, ja positiivinen asenne ovat tärkeitä tässä työssä. Työssä korostuvat myös kyky itsenäiseen työhön omassa roolissa, mutta samalla erinomaiset tiimityötaidot ja tsemppaava asenne suhteessa muihin tiimin jäseniin. Jos lisäksi työskentelet mielelläsi haastavissa tilanteissa ja olet innostunut työskentelemään myös asiakkaiden parissa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä.

Tehtävässä tarvitset myös dieettikokin osaamista, taloudellista ajattelutapaa ja it-taitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen keskuskeittiötoiminnasta ja tuotantojärjestelmien käyttökokemusta (käytössämme on Aromi).

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme sekä mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.6.2019 mennessä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätiedot: Aluepäällikkö Eija Tonteri, p. 0505091260: ke 22.5, ma 27.5 ja ke 29.5, ma 3.6. klo 14-16.
Toimialapäällikkö Satu Grönlund, p. 040 631 9512, pe 24.5 ja ke 5.6. klo 15-17.