(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaavia Ouluun
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Haemme RUOKAPALVELUVASTAAVIA asiakkaallemme Oulun seudulle työskentelemään kouluissa, päiväkodeissa sekä palvelutaloissa.

Tehtävässä vastaat työkohteen päivittäisestä toiminnasta, tilauksista, organisoinnista ja sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta. Työaika sijoittuu arkipäivisin kello 07.00-15.00 välille.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Sinulla tulee olla hygieniapassi sekä salmonellatodistus. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomenkielen taitoa.

Tehtävään perehdytetään, joten kokemusta esim. päiväkotimaailmasta ei välttämättä vaadita. Ratkaisukeskeisyys, arjen organisointitaidot, taloudellinen ajattelutapa ja positiivinen asenne ovat avainasemassa tässä työssä. Jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja olet innostunut työskentelemään niin asiakkaiden, kuin tarvittaessa keittiön perustöidenkin parissa, tämä voi olla sinun paikkasi.

Tarjoamme monipuolisia keittiötöitä vaihtelevissa työympäristöissä. Palkkauksessa sovelletaan asiakasyrityksessä käytettävää KVTessiä. Tarjolla on sijaisuuksia ja määräaikaisia työsuhteita 5.6.2021 saakka. Työt alkavat tammikuussa 2021.

Me Eezyllä haluamme juuri sinut! 

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA - napin kautta. Hakuaika päättyy 14.12.2020 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Me Eezyllä haluamme toteuttaa sinun työelämän unelmia!

**

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti meillepäin yhteydessä.

Heidi Hyttinen, P. 0447458652