Ruokapalveluvastaavia Helsinkiin!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019

Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia jatkaa vahvaa kasvuaan ja aloittaa uusien koulu- ja päiväkotiruokapalvelujen tuottamisen Helsingissä elokuussa 2019. Haemme nyt ammattitaitoisia ruokapalveluvastaavia toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta uusissa kohteissamme, jotka sijaitsevat Kannelmäessä, Malminkartanossa, Konalassa, Pitäjänmäessä, Haagassa, Munkkiniemessä ja Pikku-Huopalahdessa. Mukaan lukeutuu eri kokoisia valmistus- ja kuumennuskeittiöitä.

Ruokapalveluvastaava on Palmian kasvot asiakkaalle. Hän vastaa työkohteen päivittäisestä toiminnasta, organisoinnista ja sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta.

Etsimillämme henkilöillä on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Ratkaisukeskeisyys, arjen organisointitaidot, taloudellinen ajattelutapa, it-taidot ja positiivinen asenne ovat tärkeitä tässä työssä. Työssä korostuu kyky itsenäiseen työhön, mutta samalla erinomaiset tiimityötaidot. Jos työskentelet mielelläsi haastavissa tilanteissa ja olet innostunut työskentelemään niin asiakkaiden, kuin tarvittaessa keittiön perustöidenkin parissa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen keskuskeittiötoiminnasta ja tuotantojärjestelmien käytöstä (mm. Aromi).

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme sekä mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2019 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset (Laki lasten kanssa työskentelemisestä).

Lisätietoja antaa kohde-esimies Johanna Honkanen, sähköpostitse: johanna.honkanen@palmia.fi tai puhelimitse: p. 040 568 1954, ma-pe klo 8-16.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1285676
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki