(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaavia Helsinkiin!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme nyt RUOKAPALVELUVASTAAVIA HELSINKIIN, valmistus ja kuumennuskeittiöihin iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin. Hymyily on meillä sallittua!

Ruokapalveluvastaavana kehität toimintaa jatkuvasti. Motivoit tiimiäsi positiivisella otteella ja olet kasvomme asiakkaalle. Tuotamme ruokapalveluitamme päiväkoti-ja kouluikäisille asiakkaille. Olet vahvasti mukana päivittäisessä työssä pisteesi eri osa-alueilla. Olet vahva organisoija ja olet valmis kasvamaan roolissasi mahdollisen toiminnan laajentuessa. Tukenasi toimii alueen esimies.

Edellytämme sinulta työkokemusta ja koulutusta. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa ja kykyä omaksua käytössämme olevia ohjelmia mm. Aromi.

Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Täytä hakemus osoitteessa mahdollisimman pian. Työt alkavat elokuussa 2019.

Lisätietoja antaa: ma-to kello 15-15.30, aluepäällikkö Arja Nummela numerosta 040 6303196