(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaavia Helsinkiin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018
Toimenkuva
Haemme nyt reippaita ruokapalveluvastaavia päiväkotien keittiöihin Helsinkiin. Tehtävässä vastaat itsenäisesti keittiön toiminnasta ja ruokapalvelusta. Työtehtäviisi kuuluu aterioiden ja lisukkeiden valmistus ja esille laitto, asiakaspalvelu sekä puhtaanapito ja astiahuolto. Myös tilausten teko, laskutus, taloudellisten tavoitteiden ja laadun seuranta kuuluvat olennaisena osana työnkuvaasi. Työt sijoittuu maanantaista perjantaihin päiväsaikaan. Toivomme työnhakijalta itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä ja reipasta asennetta.
Odotamme sinulta
Edellytämme sinulta kokin tai vastaavaa koulutusta. Toivomme hakijalta myös riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä ja työkokemusta tilauksista ja asiakaspalvelusta. Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, sekä hyvä suomenkielen osaaminen. Kyseisessä tehtävässä edellytämme myös hygieniapassia ja voimassa oleva salmonellatodistusta.
Koulutus ja työkokemus
Tarjoamme kattavan perehdytyksen, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, tiimityötaitoja, tarkkuutta sekä kykyä joustaa keittiön muuttuvissa työtilanteissa. Kyseinen työpaikka on savuton.
Muut tiedot
Ennen työn aloittamista on valituksi tulleen henkilön esitettävä hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto. Jos uskot sopivasi tähän työhön, lähetä meille hakemuksesi.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Anette Salonen, helsinki@staffplus.fi, 0403075114
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.02.2019 mennessä.