(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme nyt RUOKAPALVELUVASTAAVIA HELSINKIIN valmistus- ja kuumennuskeittiöihin iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin. Hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä.

Ruokapalveluvastaavana kehität toimintaa jatkuvasti. Motivoit tiimiäsi positiivisella otteella ja olet kasvomme asiakkaalle. Tuotamme ruokapalveluitamme päiväkoti-ja kouluikäisille asiakkaille. Olet vahvasti mukana päivittäisessä työssä työpisteesi eri osa-alueilla ja organisoit arjen toimintoja tehokkaasti. Olet valmis kasvamaan roolissasi mahdollisen toiminnan laajentuessa.
Tukenasi toimii alueen esimies.

Edellytämme sinulta aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuvaa koulutusta. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa ja kykyä omaksua käytössämme olevia ohjelmia (mm, Aromi).

Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Täytä hakemus osoitteessa mahdollisimman pian. Työt alkavat elokuussa 2019.

Lisätietoja antaa Arja Nummela:
+358 406303196, arja.nummela@palmia.fi