(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Etsimme nyt RUOKAPALVELUVASTAAVAA Vantaan alueelle Kivistön Aurinkokiveen, iloiseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin, hymy huulillasi.

Ruokapalveluvastaavana kehität toimintaa jatkuvasti. Motivoit tiimiäsi positiivisella otteella ja olet kasvomme asiakkaalle. Tuotamme ruoka-ja siivouspalveluitamme päiväkoti-ja kouluikäisille asiakkaille. Olet vahvasti mukana päivittäisessä työssä työpisteesi eri osa-alueilla. Vahvuutenasi on vahvat organisointikyvyt ja olet valmis kasvamaan roolissasi toiminnan mahdollisesti laajentuessa. Tukenasi toimii alueen esimies.

Edellytämme sinulta työkokemusta ja restonomin tai vastaavaa koulutusta. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa ja kykyä omaksua käytössämme olevia ohjelmia mm, Aromi ja Restolution. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Täytä hakemus osoitteessa mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:
Esimies Satu Yli-Kivistö numerosta 040- 3521148
Aluepäällikkö Arja Nummela numerosta 040 6303196