(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava Turkuun
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.

Palmia ravintola- ja ruokapalveluissa pääset auttamaan kaupunkilaisia syömään hyvin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Asikaskuntamme koostuu 1 -100 vuotiaista. Laajassa palveluvalikoimassamme riittää työmahdollisuuksia moneen makuun ja moneen eri elämäntilanteeseen sopivaksi.

Palmia on aloittanut kouluruokapalvelujen tuottamisen Turussa elokuussa 2019. Haemme ruokapalveluvastaavaa toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta Uudenmaantien Koulutalon kouluravintolassa.

Ruokapalveluvastaava vastaa työkohteen päivittäisestä toiminnasta ja sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta. Hän organisoi kohteen päivittäistä työtä kehittäen samalla toimintatapoja ja osallistuen kaikkiin keittiön perustöihin (mm. ruoanvalmistus Palmian reseptiikkaa noudatten, kuormien purkaminen, linjaston täyttäminen, esillelaitto, astiahuolto) yhdessä muun tiimin kanssa. Vastuualueelle kuuluvat myös tavaratilaukset, hävikinseuranta, omavalvonta ja puhdistusohjelma.

Etsimämme henkilö on ruoanvalmistamisen ammattilainen, jolla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kokki, dieettikokki) sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Ratkaisukeskeisyys, arjen organisointitaidot ja positiivinen asenne ovat tärkeitä työssä. Työssä korostuvat myös kyky itsenäiseen työhön omassa roolissa, mutta samalla erinomaiset tiimityötaidot ja tsemppaava asenne suhteessa muihin tiimin jäseniin. Jos lisäksi työskentelet mielelläsi haastavissa tilanteissa ja olet innostunut työskentelemään myös asiakkaiden parissa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Tehtävässä tarvitset myös dieettikokin osaamista, taloudellista ajattelutapaa ja it-taitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen keskuskeittiötoiminnasta ja tuotantojärjestelmien käyttökokemusta (käytössämme on Aromi).

Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja ja Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät, sekä runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.9.2019 mennessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työn aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset.

Lisätiedot: ajalla 6.9. ja 9.-10.9. kello 13 - 15, ravintolapäällikkö Kirsi Rautala p. 040 3592 537 ja ajalla 16.-18.9. kello 13 - 17, aluepäällikkö Eija Tonteri p. 050 5091 260.