(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava Pihkapuiston ala-asteelle
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020
Etsimme nyt ruoanlaittotaitoista RUOKAPALVELUVASTAAVAA Helsinkiin Pihkapuiston ala-asteelle iloiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme.

Etsimämme henkilö on luontainen asiakaspalvelija, joka viihtyy erilaisissa ympäristöissä lasten, nuorten ja aikuisten parissa. Pystyt työskentelemään tiimissä ja yksin. Hymyily on meillä sallittua!

Ruokapalveluvastaavana kehität toimintaa jatkuvasti ja olet mukana päivittäisessä työssä pisteesi eri osa-alueilla, erityisesti ruuan valmistuksessa ja asiakaspalvelussa. Motivoit tiimiäsi positiivisella otteella ja olet kasvomme asiakkaalle.

Tuotamme ruokapalveluitamme päiväkoti- ja kouluikäisille asiakkaille. Koulussa ruokailee n. 330 asiakasta, joista 85 on päiväkotilapsia. Toimipisteessä on koulujen toiminta-aikana myös iltapäiväkerho.

Tukenasi toimii alue-esimies.

Edellytämme sinulta työkokemusta ja suurtalouskokkikoulutusta. Esimieskoulutus on eduksi. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen kielen taitoa ja kykyä omaksua käytössämme olevia tuotannonohjausohjelmia (mm, Aromi). Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote (laki lasten ja nuorten kanssa työskentelystä).

Työpaikkamme on savuton.

Lisätietoja antaa tiistaisin ja torstaisin klo 13.30-14:30 alue-esimies Riitta Oinonen puh; 040 3534871 / riitta-sisko.oinonen@palmia.fi