(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava päiväkotiin Vantaalle
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Haemme ruokapalveluvastaavia asiakkaallemme Vantaan alueen päiväkoteihin kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään valittavat henkilöt työllistyvät suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Ruokapalveluvastaavan tehtävässä vastaat työkohteen päivittäisestä toiminnasta, organisoinnista ja sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta. Toimipisteet sijaitsevat Vantaan Aviapoliksen ja Kuusikon alueilla. Työaika sijoittuu arkipäivisin kello 07.00-15.00 välille.

Ratkaisukeskeisyys, arjen organisointitaidot, taloudellinen ajattelutapa ja positiivinen asenne ovat avainasemassa tässä työssä. Jos hymysi ei hyydy kiireenkään keskellä ja olet innostunut työskentelemään niin asiakkaiden, kuin tarvittaessa keittiön perustöidenkin parissa, tämä voi olla sinun paikkasi.

Tehtävässä arvostetaan Restonomin tutkintoa, mutta edellytetään vähintään ammattipuolen tehtävään soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä menestyminen vaatii aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä joko suurtalous toimialalta tai muusta vastaavasta ravintola-alan työtehtävästä. Tehtävään perehdytetään, joten kokemusta nimenomaan päiväkotikeittiöstä ei välttämättä vaadita.

----------

Odotamme työnhakijoilta: hygieniapassia, salmonellatodistusta, aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, suomen kielen sujuvaa kirjoitus-ja puhetaitoa sekä ravitsemuspassia. Tehtävässä työskennellään lasten kanssa, joten rikostaustaote on jokaiselta työhön valittavalta henkilöltä välttämätön.

Palkkaus koostuu tehtävän mukaan työehtosopimuksen mukaisesti, Avainta Tes. Kokemusvuodet ja tehtävän vaativuus otetaan palkkauksessa huomioon.

----------

Me Eezyllä haluamme haastatella juuri sinut! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä ja keskustellaan yhdessä matkastasi arvostetun asiakasyrityksemme palvelukseen ruokapalveluvastaavaksi!

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Hakuaika päättyy 13.7.2020. Tehtävät täytetään soveltuvan henkilön löytyessä.

----------

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Eezy Horeca P. 040 307 5114

www.eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi