(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava, Päiväkoti Onnela
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Parasta yhdessä! Haemme RUOKAPALVELUVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Palvelukeskus Helsingille Päiväkoti Onnelaan. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi monipuolisiin ja mielekkäisiin catering-alan työtehtäviin, joissa työajat ovat mukavat ja tehtäväsi tärkeä.

Onnelassa olet osa pohjoismaiden vanhimman päiväkodin henkilökuntaa – Onnelan perinteet ulottuvat vuoteen 1888 asti! Tässä roolissa vastaat itsenäisesti päiväkodin keittiön toiminnasta ja ruokapalvelusta varmistaen, että tulevaisuuden toivot saavat vatsansa täyteen terveellistä ja maukasta murkinaa: tehtävääsi kuuluu aterioiden ja lisukkeiden valmistus ja esillelaitto, asiakaspalvelu, puhtaanapito sekä astiahuolto. Tämän lisäksi huolehdit tilausten teosta ja laskutuksesta sekä seuraat aktiivisesti taloudellisia tavoitteita ja laatua.

Sovit Linnunlauluun erinomaisesti, mikäli taustaltasi löytyy kokin koulutus ja mielellään jo valmista työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme että olet yhteistyökykyinen, joustava ja huumorintajuinen työntekijä, joka tulee loistavasti toimeen päiväkodin pikku asiakkaiden kanssa. Myös aiempi kokemus päiväkotiruokailusta ja erikoisruokavalioista on työssä suureksi eduksi. Lisäksi tarvitset työssä tietotekniikan perusosaamista, hyvää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassin, ja työhön valitun on esitettävä rikosrekisteriote.

Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, ja pääset Helsingin kaupungin työntekijänä käsiksi moniin henkilöstöetuihin, kuten työsuhdematkalippuun. Vaikka työ Linnunlaulun tiimissä on jo itsessään mukavaa, saat lisäiloa varmasti myös kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisista lomista sekä säännöllisestä työajasta. Huomioithan, että Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Aloitus tehtävässä on heti oikean henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisessä! Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa, joten halutessasi lisätietoa, voit olla yhteydessä:

Opteamin HR-koordinaattori Riikka Heinonen, puh. 010 8500 940.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Soveltuvan alan koulutus