(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava, Päiväkoti Linnunlaulu
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Parasta yhdessä! Haemme RUOKAPALVELUVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Palvelukeskus Helsingille Päiväkoti Linnunlauluun. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi monipuolisiin ja mielekkäisiin catering-alan työtehtäviin, joissa työajat ovat mukavat ja tehtäväsi tärkeä.

Linnunlaulussa pääset viihtyisään työympäristöön ja osaksi mukavaa tiimiä. Tässä roolissa vastaat työkavereidesi kanssa valmistuskeittiön toiminnasta ja ruokapalvelusta varmistaen, että tulevaisuuden toivot saavat vatsansa täyteen terveellistä ja maukasta murkinaa: tehtäväsi pitää sisällään ruoan valmistusta ja esillelaittoa, asiakaspalvelua, puhtaanapitoa sekä astiahuoltoa. Tämän lisäksi huolehdit tilausten teosta ja laskutuksesta sekä seuraat aktiivisesti taloudellisia tavoitteita ja laatua.

Sovit Linnunlauluun erinomaisesti, mikäli taustaltasi löytyy alan koulutusta tai valmista työkokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme että olet yhteistyökykyinen, joustava ja huumorintajuinen työkaveri, joka tulee loistavasti toimeen niin oman tiiminsä kuin päiväkodin pikku asiakkaiden kanssa. Myös aiempi kokemus päiväkotiruokailusta ja erikoisruokavalioista on työssä suureksi eduksi. Lisäksi tarvitset työssä tietotekniikan perusosaamista, hyvää suomen kielen taitoa sekä hygieniapassin, ja työhön valitun on esitettävä rikosrekisteriote.

Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, ja pääset Helsingin kaupungin työntekijänä käsiksi moniin henkilöstöetuihin, kuten työsuhdematkalippuun. Vaikka työ Linnunlaulun tiimissä on jo itsessään mukavaa, saat lisäiloa varmasti myös kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisista lomista sekä arkipäiviin klo 7-16 välille sijoittuvasta työajasta. Huomioithan, että Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Aloitus tehtävässä on heti oikean henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisessä! Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa, joten halutessasi lisätietoa, voit olla yhteydessä:

Opteamin HR-koordinaattori Riikka Heinonen, puh. 010 8500 940.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Soveltuvan alan koulutus