(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava, Mankkaan koulu Espoo
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
Haemme nyt ammattitaitoisia ruokapalveluvastaavaa toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta Mankkaan kohteeseemme, josta toimitamme kolmeen palvelukeittiöön ruokaa. Keittiö tiimissä työskentelee neljä henkilöä.

Ruokapalveluvastaava on Palmian kasvot asiakkaalle. Hän vastaa työkohteen päivittäisestä toiminnasta, organisoinnista ja sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta.

Etsimillämme henkilöillä on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Ratkaisukeskeisyys, arjen organisointitaidot, taloudellinen ajattelutapa, it-taidot ja positiivinen asenne ovat tärkeitä tässä työssä. Työssä korostuu kyky itsenäiseen työhön, mutta samalla erinomaiset tiimityötaidot. Jos työskentelet mielelläsi haastavissa tilanteissa ja olet innostunut työskentelemään niin asiakkaiden, kuin tarvittaessa keittiön perustöidenkin parissa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen keskuskeittiötoiminnasta ja tuotantojärjestelmien käytöstä (mm. Aromi).

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme sekä mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa oleva rikosrekisteriote, joka tulee esittää ennen työsopimuksen allekirjoittamista (Laki lasten kanssa työskentelemisestä). Lisäksi työpaikkamme on savuton.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2019 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa ma-to kello 15-15.30 kohdepäällikkö Katri Mononen, p. 040 186 1706 tai katri.mononen@palmia.fi

Miksi Palmia Foods?

Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa.

Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.