(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava, Mankkaa Espoo
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt ammattitaitoisia ruokapalveluvastaavaa toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta 4 henkilön tiimillä Mankkaan kohteeseemme, josta toimitamme ruoan kolmeen palvelukeittiöön.

Ruokapalveluvastaava on Palmian kasvot asiakkaalle. Hän vastaa työkohteen päivittäisestä toiminnasta, organisoinnista ja sopimuksen mukaisen laadun toteutumisesta.

Etsimillämme henkilöillä on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä. Ratkaisukeskeisyys, arjen organisointitaidot, taloudellinen ajattelutapa, it-taidot ja positiivinen asenne ovat tärkeitä tässä työssä. Työssä korostuu kyky itsenäiseen työhön, mutta samalla erinomaiset tiimityötaidot. Jos työskentelet mielelläsi haastavissa tilanteissa ja olet innostunut työskentelemään niin asiakkaiden, kuin tarvittaessa keittiön perustöidenkin parissa, voit olla yksi etsimistämme henkilöistä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen keskuskeittiötoiminnasta ja tuotantojärjestelmien käytöstä (mm. Aromi).

Tarjoamme näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme sekä mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2019 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset (Laki lasten kanssa työskentelemisestä).

Lisätietoja antaa esimies Katri Mononen, säköpostitse katri.mononen@palmia.fi tai puhelimitse : p.040-1861706, ma-pe 8.00-15.00