(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava, Lauttasaaren ala-aste ja Hedengrenin sivupiste
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Parasta yhdessä! Haemme RUOKAPALVELUVASTAAVAA vakituiseen työsuhteeseen Palvelukeskus Helsingille vastaamaan sekä Lauttasaaren ala-asteen että Hedengrenin sivupisteen ruokapalveluista. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi monipuolisiin ja mielekkäisiin catering-alan työtehtäviin, joissa työajat ovat mukavat ja tehtäväsi tärkeä.

Tässä tehtävässä vastaat yhdessä tiimisi kanssa koulujen ruokapalveluista varmistaen, että tulevaisuuden toivot saavat vatsansa täyteen terveellistä ja maukasta murkinaa. Ruokapalveluvastaavan roolissa vastaat toiminnan isosta kuvasta, eli sinun tehtäväsi on pitää huolta siitä, että toimipaikkojen palvelut toimivat kokonaisuudessaan mutkattomasti, työ on hyvin organisoitu ja palvelun laatu korkealla tasolla. Vastuualueellesi kuuluvat raaka-aine- ja ruokatilaukset, talouden seuranta sekä päivittäisjohtaminen ja toimipaikan vetäminen. Lisäksi vastaat toimivasta asiakasyhteistyöstä. Varsinaiseen suorittavaan työhön osallistut tässä roolissa vain erityistilanteissa.

Sovit tehtävään erinomaisesti, mikäli taustaltasi löytyy alan koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä suuressa ruokapalveluyksikössä työskentelystä. Toivomme että olet yhteistyökykyinen, joustava ja huumorintajuinen työkaveri, joka tulee loistavasti toimeen niin oman tiiminsä kuin koulun nuorten asiakkaiden kanssa. Keittiötyön ammattilaisena toimit itseohjautuvasti ja varmalla otteella ruokapalveluiden muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi tarvitset työssä hyvää tietotekniikan perusosaamista, suomen kielen taitoa sekä hygieniapassin, ja työhön valitun on esitettävä rikosrekisteriote.

Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, ja pääset Helsingin kaupungin työntekijänä käsiksi erinomaisiin ammatillisiin kehittymismahdollisuuksiin sekä moniin henkilöstöetuihin, kuten työsuhdematkalippuun. Vaikka työ Lauttasaaren koulun tiimissä on jo itsessään mukavaa, saat lisäiloa varmasti myös kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisista lomista, arkipäiviin klo 7-16 välille sijoittuvasta työajasta sekä erinomaisista kulkuyhteyksistä – metroasema sijaitsee kävelymatkan päässä. Huomioithan, että Helsingin kaupunki toimii savuton työpaikka -periaatteen mukaisesti.

Aloitus tehtävässä on heti oikean henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisessä! Opteam toimii kumppanina rekrytoinnissa, joten halutessasi lisätietoa, voit olla yhteydessä:

Opteamin HR-koordinaattori Riikka Heinonen, puh. 010 8500 940.

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Soveltuvan alan koulutus