(Poistunut julkaisusta)

Ruokapalveluvastaava lastensuojelulaitokseen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikkö

Liljatie 24, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.01.2020 - 31.12.2020


Haemme vuoden pituiseen (2.1.2020 - 31.12.2020) määräaikaiseen työsuhteeseen ruokapalvelualan ammattilaista. Työsuhde voidaan mahdollisesti vakinaistaa määräajan jälkeen.

Ruokapalveluvastaava valmistaa lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikön Liljatien toimintapisteessä neljälletoista (14) sijoitetulle nuorelle sekä osalle paikalla olevasta henkilökunnalle päivittäin aamupalan, lounaan, välipalan, päivällisen ja iltapalan. Työaika on ma-pe klo 8.00 - 16.00. Lounas ja päivällinen laitetaan esille lämpimänä. Arkisin lounasta ja päivällistä on syömässä noin 20 ihmistä. Aamupala, välipala ja iltapala sekä viikonlopun kaikki ruuat toimitetaan osastoille tuotteina. Ruokapalveluvastaava valmistelee viikonlopun ruuat osastoille, joissa ohjaajat lämmittävät ruuat viikonloppuna.

Ruokapalveluvastaavan tulee suunnitella ruokalistat ja tehdä ruokatilaukset toimintasuunnitelman mukaisesti. Ruokapalveluvastaava tekee budjetin seurantaa ruokatilausten osalta. Reunaehtojen sisällä omaa työtänsä saa suunnitella ja muokata melko itsenäisesti. Työ edellyttääkin luotettavaa ja omatoimista työskentelyotetta.

Ruokapalveluvastaava työskentelee valmistuskeittiössä yksin. Mahdolliset sijaiset tilataan Seuresta. Ruokapalveluvastaavan lähiesimiehenä toimii lastensuojelulaitoksen esimies. Perehdytyksessä on mukana toisen osaston vastaava ohjaaja. Työyhteisö on mukava ja ammatillinen, joka tukee kaikkien työssä jaksamista. 

Lasten ja nuorten vastaanottotoiminnan yksikkö on osa Vantaan perhepalveluiden lastensuojelupalveluita. Yksikkö koostuu kahdesta fyysisesti erillään olevasta toimipisteestä: Liljatie Tikkurilassa ja Tammirinteentie Seutulassa.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Kokin ammatillinen koulutus tai muu tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus. 

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hygieniapassia.

Luemme eduksi: Ajokortin ja autolla ajotaidon, suunnitelmallisen ja omatoimisen työotteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2009,03 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, perustyöaika ma-pe 8.00 - 16.00


Yhteystiedot:

Lastensuojelulaitoksen esimies, Hiltunen Tommi
P. 0400-703918
tommi.hiltunen@vantaa.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 8.00 - 16.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.